Deletedmom05 Kızlar kan ilacı verdi dün doktor . Eczane de günde 1 defa yazmış. Günde bir olduğu belli de aç karna mı tok karnına mı🤔🤔
Hemsireanne35 Deletedmom05 aç karnına alınıyor ancak eğer bulantı yaparsa akşam yemekten sonra en az 2 saat geçince yatmadan alabilirsiniz bende kullanıyorum bu şekilde rahat oluyor sabah aç karnına bende mide bulantısı yapmıştı
deletedmom12 Deletedmom05 tok karnına ama kahvaltıda cay veya süt içtiysen iki saat sonra iç yarı yarıya azaltıyo ilacın etkisini
deletedmom351 Vallahi canım benim 2. Kutum olacak ilk kutuyu aç karnına sabah içiyordum 2. Kutuyu yazdırdığım zaman eczanedeki arkadaş bana kahvaltıdan 2 saat sonra tok karnına iç dedi bende anlamadım.
senaozkaymak Aç karnına içilmesi gereken bir ilaç özellikle süt ve süt ürünleri tüketmeden içip bir iki saat beklemeniz gerekiyor yada tükettikten sonra iki saat geçirip içmeniz
Adabahar Kan ilaçları aç içiliyor diye biliuorum zaten doktorumda öyle yazmış ben de aç karnına içiyorum bu ilaçtan ve sabah akşam 2 tane benim
Korkmazdoruk88 Deletedmom05 bende kullaniyorum Doktorum tok krnina almam gerektigini soyledi ama ben sabah ogle aksam aliyorum
YazCilegi Deletedmom05 valla kimisi tok kimisi aç yazmıs 😂 Ben alarm kurup sabah uyanmadan uyku aramda alıyorum. Süt ve çay tüketiminden 2 saat sonra al dedi bana doktorum. Ve değerlerim düşük çıkınca 2ye cıkardım