Dk72 Mervenur_kcbs bende 31 haftalığım 54 ile hamile kaldım şimdi 67 kiloyum. Burda az kilo alanları gördükçe üzülüyordum acaba ben çok mu kilo aldım geri zayıflayabilir miyim diye.
Zeyyno_ Piyenses1111 benm dha 4ayım var Maşallah zamann çok çabuk geçiyor 4ay kaldı ney ki diyorum şimdiden😂😂😂😂 bi an önce bebişimin cicilerini tamamlamak istiyorum İnşallah 🤗🤗
Masalin_annesi Haftadan selam. İki gündür aşırı bi toplanma var bebekte belimde kasığımda ara ara ağrı oluyor normalmidir sizler de de var mı
nursentlk Piyenses1111 benim ilk gebelik çok moral bozucu sabahtan beri kafama takıldı. Annem de kardeşim de olmadı neden ben 😱
Zuvalll Sumru ya ben bu ay kavramını anlamıyorum.28.haftamdayım sağlık ocağında hemşireye sordum 7 aylıksın dedi 🙄
Sumru Zuvalll valla canım bende anlamıyorum açıkçası internetten baktığım kadarıyla çıkarımmm yapıyorum 😂 birde geriye kalan gün sayımla hesap yapıyorum öyle 😂
Theaydins Yarım saat sonra 31 haftalık oluyoruz 😊 mide yanması bulantısı sıcaklar uykusuzluk var ama beni en çok yoran sırt ağrısı 😭 tabi bunda 10 kilo almamin etkisi de var🙄
Mervenur_kcbs Dk72 aman sağlıklı olsunlarda çok kg alalım Neolcak vermesekte Bebişl’lerimizin canı sağolsun
Zeyzeyka Dk72 ben az kilo alanlara hayret ediyorum mantığım almıyor 2 kilo almış nasıl oluyor bunun suyu var plesantası var rahim büyüdü ağırlığı var e 7 aylıksın zaten kafadan 1500 gram çocuk 😃