Anne18 Merhaba kızlar 25 temmuz da beta hcg 220 cıktı bugün de kan verdim değerim 1484 cıktı sizce iyi midir kızlar değer yükselmeai nasıl teşekkür ederim
Rehile Anne18 İyi 🤭Gözüküyo Her iki günd ebir verseydin daha net anlardn ama iyi 5 gün icinde 2Kere çarpış 2 Ye Normal
Esra-33 Anne18 bu değerden sonra beta bakmak çok önemli değildir canım önemli olan kese dir bu değerden sonra oda 5 6 güne görünmesi lazım
Anne18 Rehile dimi çok sagol un yaa dua edin bana cumartesi kan vericem tekrardan ilk gebeliğin cok duaya ihtiyacım var 💕💕
Anne18 Rehile birde birşey daha sorucaktım size bugun doktor ultrason a soktu henüz gözükmedi acaba küçük diye mi cıkmadı?
Rehile Anne18 İnşAllah güzel haberler alırsın aynı yerde ver kanları 🤭Bayramdan sonraki hafta dr git keseyide görürsün 💕💕
Anne18 Esra-33 amin Allah razı olsun teşekkür ediyorum birde birşey diycem bugün doktor ultrason a soktu birşey görmedi acaba küçük diye mi gözükmediki
Esra-33 Anne18 daha çok küçük rahim kalınlaşmasını anca görmüştür beta değeri normal hesaplamalara göre 6 7 bine gelince kese görünür
Anne18 Rehile yani cumartesi kan vericem yeniden inşallah ozaman değerim yükselirse ultrasonda cıkar inşallah 🐢🧿✔️