Zerrin3yanteri Arkadaşlar yüzünüze nemlendirici, maske veya sabun gibi ürünler uyguluyor musunuz? İnsan hamile olunca her şeye şüpheyle yaklaşıyor. Bir sakıncası olur mu acaba merak ettim
Gokalpozge1 Zerrin3yanteri ben yüzümü hep dove sabunuyla sabahları yıkıyorum birde titreşimli yüz cihazı var foreo’nun cildimi pamuk gibi yapıyor. Trendyol da satılıyor
elkakimmon Zerrin3yanteri kore bakımı yapıyorum, aşamalı oldugu için sık sık yapamıyorum üşeniyorum. düzenli olarak iki bazlı temizlik tonik asit aloevera ve kil uyguluyorum
Zerrin3yanteri Gokalpozge1 ben de farmasinin sabununu aldım hafif cilt lekelerim var. Bir de arada maske uygulasam diyorum ama tereddüt ettim.
Gokalpozge1 Zerrin3yanteri uygulayın hiç tereddüt etmeyin ben ilk gebeliğimde de asla maskesiz duramazdım yüzüm çatlardı ha birde eğer almak istemiyorsanız doğal yollarla çok maske var 🌸
tokgozss @Zerrin3yanteri Ben peeling maske, nemlendirici uyguluyorum herhangi bir sorun olmadı. Mevsimsel bakım rutini oluşturabilirsiniz bence :)
Momster Bir yakindan tanidigim plastik cerrah ozellille diyor ki gebelikte hic bir islem yaptirma yapma buharli bakim bile. Ben yvs rocher kullaniyorum cunku temiz icerikli urunler