DefneninLiya canim oncelikle sana şunu soylim.Bende cok bebek istedigim zaman surekli yapma etme akil verdiler dinlemedim.InsAllah sen dogru olani yaparsin kendin icin.Bende 4 yillik evliyim 2 yil once ilac tedavisiyle cogul gebelik yasadim 29 haftalik kaybettim.1 yil dinlendikten sonra bebek istedik.10 ay ilac+catlatma denedik hic bir sekilde olmadi.Yiprandim.Daha sonra prof.gorustum rahim filmi cektim temizdi.Pkolyum ben baska sorunum yok.Son çaren tup bebek dedi doktor.Kendiliginden olmasi zor dedi.Tup bebekte yaptik tutmadi.Dogal bitkisel ilaclar herseyi denedim bebek icin kafayi bozdum.Artik maddi manevi cok yiprandik psikolojik olarak coktum.Ocak ayindan sonra dedim ki 1 yil boyunca daha tedavi gormicem 1 yilin sonunda bebegim olmazsa tekrar tup bebek yapicaktik para biriktiyorduk.Internetten ovulasyon testi aldim bi de bunu deniyim dedim.Ama ustune hic dusmedim oyle cizgiyi gorunce hergun iliskiye girmedim.Kendimi sartlamadim.Cizgiyi gorunce o gun iliski olursa olur dedim.Esime de hic soylemedim yumurtladigim gunleri.3 ay sonra kimyasal gebelik gecirdim.Bu bir isaretti olmaz denileni Rabbim oldurttu pes etmedim.Tekrar ovulasyon yaptim yine sadece 1 gun iliski oldu esime soylemedim yumurtlama gununu.40 gun sonra tutmuş suan 10+5 gunluk gebeyim.Kaç doktor dedi olmaz bebegin.Ben artik herseyin Allahtan geldigine tamamen beynimin de onayladiginda gercekten inandigimda basardim.Kafaya takmadim aa bu ay da tutmadi demedim.Gercekten ben bunu basardim sen de basarabilirsin.Bu surecte spor yaptim diyet falan kendime zaman ayirdim.Sende birseyler yap kendin icin Tamamen Allaha birak herseyi.Ne yaparsan yap Allah ol demedikce olmicak.Baslikta da yazdigi gibi neden cocugum olmuyor dedikce olmaz.4 yilin sonunda kendiliginden hamile kaldim.5 ovulasyon sonrasi.Neden olmasin bir sorunun yoksa Allaha teslim et kendini ondan bekle.Hic degilse bi 6 ay kadar daha bekle kendine sart koy adak ada.Daha sonra ufak tedavilerle baslarsin yine ama cok zorlama bi kac kere dene kendini yipratma ben yaptigim tum tedaviler icin pismanim seninde pisman olup yipranmani istemem.Biraz uzun oldu hakkini helal et.Rabbim sana dogru zamanda en hayirlisini versin insAllah yuzunuzu guldursun🤲🌸