DefneninLiya Evleneli 4 sene oldu ama son bir 1 seneyi aşkın çocuk için uğraşıyoruz hiçbir sorunumuz yok şükür. Ama olmuyor. Bu aşamadan sonra ne yapmalıyım yani sizler ne yaptınız. aşılamamı tüp bebek mi ilaç tedavisi mi artık olsun istiyorum
tk95 DefneninLiya doktorunuz ne öneriyor? Bizim eşimden kaynaklı sıkıntı olduğundan tüp bebek yaptırdık
Bsrlmnemr DefneninLiya tüm muaneler oldu ise ve bir sıkıntı yoksa ovulasyon testini kullanın derim eğer daha öncesinde kullanmadıysanız. 2 3 ay böyle deneyin baktınız olmuyor doktorlar uygun tedavi yöntemini öneriyor. En hayırlı zamanda rabbim nasip etsin
Merveeee45 DefneninLiya bende iki senelik evliyim bir yıldır korunmuyoruz eşimde de bendede sorun yok doktor 5 gün klomen kullandım ayın 7 sinde çatlatma iğnesi yaptı 13. Gün testte silik çizgi çıktı kan testi verdim iki gün sonra beta 183 çıktı doktor tekrar istedi pazartesi beta bu sefer 988 çıktı dün gittim keseyi gördük bayramdan sonra da kalp atışı inşallah allah isteyen herkese nasip etsin çatlatma iğnesi faydası oldu bana sende görüş doktorunla
Belinay_AliEge Çocuk yapmak için ilişki yaşamayın kuzum kafanızdan atin stres yapmayın zevk alın anin tadını çıkarın yani 4 senede çok akıl veren olmuştur ne desem bilmiyorum. Inşallah Rabbim nasip eder Inşallah güzel haberler alırsın hiç beklemediğin anda 🤲🏻❤
Esraa16 DefneninLiya vazgeçmeyin bence ebrunun günlüğü diye bir sayfa var instagramda orda ters rahim pozisyonu falan var onlara bir bakin istersneiz Allah a şükür bir sorun yok diyorsunuz devam edin bence
minikmucizem1_ DefneninLiya canım bizimde hiç vi sorunumuz yoktu ne bende ne eşimde ilk sene eşim korundu bnm isteğimle sonra korunmayı bıraktık ama olmadı 2 dış gebelik geçirdim çatlatma tedavisi aşılama tedavisi rahim filmleri ne yaptıysam olmadı en son ki aşılamadan sonra kendi haline bıraktım ovulasyonla takip ettiğim ilk ay hamile kaldı ovulasyon testini şiddetle tavsiye ediyorum canm mutlaka dene gerisi Allaha kalmış rabbim kucağını doldursun hayırlısıyla🤲
DefneninLiya minikmucizem1_ amin cnm Allah razı olsun . Bekliyoruz bakalım hayırlı zamanda die hep dua ediyorum adak adadım dualar ediyorum nasip
Sedos5066 DefneninLiya rahim filmi çektir bende de sende skinti yok demişlerdi rahim filmi çekildi sonra polikistik över tanısı konuldu tüp bebek yapıldı şuan 8 +5 hamileyim
Merveeee45 DefneninLiya allah sana da isteyen herkese de nasip etsin çok zor doktora gidip de gönlün kırık çıkıp eve gelmek allah kimseye aratmasın herkese nasip etsin 🙏
sherlock_anne DefneninLiya canım sormuşsun ama neden kaynaklı olmuyor? Önce onu yazmalısınki buradaki tecrübeli deneyimli kişiler yardım edebilsin.
DefneninLiya sherlock_anne hiçbir sıkıntımız yok cnm kist yok hormonlar güzel eşimde aynı şekilde nedensiz olmuyor doktor stres yapma günlerini değerlendir dedi sadece.
Anneyim DefneninLiya herşeyi yapmış herşeyi denemişsin ama bence en önemli karar ne biliyor musun Sakin olmak kafaya takmamak bu ay oldu olmadı düşüncelere girmemek kafandan bi sil at düşünceleri sakin ol normal hayatına devam et korunma ve gerisi Allaha emanet cok kafaya takmak üzülmek strese girmek malesef vucudumuzu olumsuz etkiliyor