betulbodur Gizocano ben de kullandım. Kan sulandırıcı etkisi var. Doktorum rahmi besleyen damarda çentik olduğunu söyleyip vermişti kan akışı rahat olsun ve ilerleyen haftalarda tansiyon problemi de olmasin diye. 20.haftadan sonra detaylı ultrasonda çentiğin kaybolduğu anlaşılınca kullanmayı bıraktım çentik kaybolmuştu.
Deletedmom399 Gizocano 26+2 oldum kullanmaya devam edeceğim. Doktorum 35 haftalıkken bırakacağız dedi. Bir zararı yok kan akışını sağlayıp pıhtılaşmayı önlüyor.
Kubrayy Gizocano 31 hafta olcaz başından beri kullanıyorum ,sadece en başta bir kanama yaşamıştım o an kesildi sonra tekrar başladım ben ayrıca iğne de kullanıyorum,hayır aksine doktorunuz önerdiyse faydası çok var.
Sude_uzum01 Gizocano ben şuan 37 haftalığım doktorum 1 ay önce bıraktırdı bana . Hayır zararı yok bende kan pıhtılaşması var o yüzden kullanıyordum kan sulandırıcı zararı olmaz
Gizocano Sude_uzum01 hmm bende de kan sonuçlarımda 0.6 olması gerekiyormuş 0.5 çıkmış bebeğe kan düzgün gitmesi için verdi ama soru işareti oldu aklımda teşekkür ederim☺️
Meflug Doktorun verdiği ilaçlar neden soru işareti bırakıyor ki? Adamlar bu işin okulunu okumuş işleri bu.
Meflug Gizocano bosverin çevreyi. Her insan her hamile farklıdır o yüzden doktorunuz ne diyorsa lütfen onu dinleyin.
papatyagil Ilk hamileliğimde rahimdeki damarda çentik oldugu için 20. Haftada başlamıştım şimdi 10. Haftamdayım bu hafta başladım erkenden onlem alabilmek için