Minikfilinannesi elkakimmon Xiaomi mi robot vacuum mop pro. Abimler daha üst modelini kullanıyor, onlar da memnun. Tek farkı şarj süresi diye biliyorum. Diğeri de Dyson v8 absolute.
elkakimmon Zeyzeyka Epifenomen Minikfilinannesi dyson ve mieleleri yıllardır takip ediyorum, hiç kullanmadım kendi sitesinden mi aldınız e-ticaret sitelerinden mi hepsiburada guvenilir olur mu bilemedim. geçen 12 bin liralık lenovo alıp pişman oldu ve iadesinde çok zorlandı arkadaşım.
Zeyzeyka elkakimmon dyson kullanıyorum kesinlikle toz falan yapmıyor çekim gücü çok iyi iki sene olacak 2400e almıştım şuan daha pahalıdır malum dolar, ama şuan ki aklım olsa dyson dik süpürge alırdım daha pratik
Epifenomen elkakimmon dyson tek kelime ile mükemmel ama gerçekten pahalı 😕 bütçeden yana sıkıntınız yoksa dyson derim. Bende philips maraton da var, grisini kullanıyorum ondan da çok memnunum ama bir dyson değil tabii.
seyma-2020 elkakimmon makinanın yıkama özelliği var halı yıkama makinaları gibi, halı, koltuk, fayans yıkanabiliyor. Süpürme de yapabiliyorum hepsi için ayrı aparatları var.
elkakimmon Tugce1803 750 watt yeterli oluyor mu? toz kokusu oluyor mu temizlik sonrasında, bende 1800 watt var ama emiş gücünden memnun değilim
Tugce1803 elkakimmon şöyle söyliyim halım süpürürken havaya kalkıyor baya tutuyor halıyı ben memnunum
AysaRuzgar elkakimmon Philips maraton aldım evlenirken. Altı sene oldu hala çok çok memnunum. Yeni çıkan modellerine bir bakın derim. Elektrik süpürgesinde bence efsane.
Zeyzeyka elkakimmon canım ben istanbulda oturuyorum eminönünden aldım satıcısı olan bi dükkandan, yengem hepsiburadadan aldı ama pek memnun değil kendim denemedim ama çekim gücü o kadar iyi değil dedi, benim ki kalın halımı kaldırıyor
Epifenomen elkakimmon kendi sitesinden hiçbir sıkıntı olmuyor diye biliyorum ama hepsihurada n11 4 5 binlik ürün için biraz risk gibi geliyor bana
zeynepdemirtaserol elkakimmon miele cat dog toz torbasız süpürge etrafta tek bir toz dahi bırakmıyor süper dyson falan yanında halt etmiş çok araştırdım deneyim pişman olmayacaksınız.
elkakimmon zeynepdemirtaserol canım bu ürüne baktım, 890 watt yeterli oluyor mu , yukarıda da yazmıştım şimdiki süpürgem 1800 watt ama yeterli gelmiyor bana,
elkakimmon MuratveKubra flowermom_12 Meral-5866 şu anda stokta yok bu ürünler sitesinde bekliyor sipariş verecekler, takip edeceğim bunları teşekkür ederim kuzular ♥
Meral-5866 elkakimmon dyson animal pro derim. Bir damla toz bile bırakmıyor flitre derdi torba derdi yok mis gibi çekim gücü var. 😊Kullanıyorum çok memnunum
Cnsbll Minikfilinannesi hayırlı olsun.robot süpürgenin hangi modelini aldınız.biz de xiaomi s5max almiştik kurulumunda sıkıntı yaşadıgımız için geri gönderdik.tekrar aynısından almayı düşünüyorum