Duygu4444 Arkadaşlar bebeğin ilk hareketlerini ne zaman hissettiniz? Hissettikten sonra düzenli olarak devam etti mi? Hareket etmediği gün oldu mu tam düzene girmesi hangi haftayı buldu
bebegim_28 Duygu4444 20 haftada hissettim 24+4 oldum bir iki defa hissetmediğim gün oldu onun haricinde sabahları genelde burdayım diyor 😊
Hope8 Duygu4444 18. Haftada hissettim 22. Haftaya kadar hergün hissetmiştim sonra bi kaç gün çok az hissettim hatta hissetmediğim bile oldu 23 haftaya kadar şimdi 23+5im 4 gündür düzenli şekilde ve baya sert şekilde hissediyorum dışardan bile belli oluyor çok şükür sabahları tekmeleriyle uyanıyorum hatta 🥰
Dilanbingl Duygu4444 ilk kez 22de hissettim ama 29 da düzene girdi. Üç gün hissetmediğim oluyordu endişeleniyordum ama normal olduğunu söyledi doktorum. 30 dan sonra her gün düzenli hissetmen lazım. 🙏🏻
Habibe02 Selin17 birde ilk hareketinizi kacıncı haftada hissetiniz ılk hareketı sag tarafta kı hıssettınız sol tarafta mı
Duygu4444 bebegim_28 bende 18+5 de hissetmeye başladım şuan 19+1 sanki azaldı gibi geliyor tedirgin oldum ama normal galiba 😊
Duygu4444 Hope8 bende öyle 18de hissettim şuan 19um ama sanki azaldı gibi geliyor normaldir herlade 😊
SeHer1909 İlk gebeliğim işte bu bebek demem 21 . haftayı buldu öncekiler gaz mıydı bebek mi bilmiyorum 😀
Hope8 Duygu4444 çok normal hiç endişelenme düzene girmesi biraz zaman alır😊 Ben çok endişelenmiştim ama normal denilince akışına bıraktım ☺️
nurglakays-95 Duygu4444 19. Haftamda hissetmeye başladım şuan 33+2 haftalığız Allah’a şükür gergin düzenli hissediyorum 🙏🏻
Karadenizf Duygu4444 16. Haftama kadar hissettiğimi sanıyordum pıt pıt bişeyler😁 16. Haftamda net bir şekilde hissetmeye başladım ve her gün hissettim, hissetmediğim gün olmadı. göbek bölgenizdeki yağ oranına göre hissetme haftanız değişiklik gösterebilir
Merve1656 Habibe02 aynen canım benimde ilk gebeliğim bende 14. Haftada damar atması gibi hissetmistim doktorlar da söylüyor bunun mümkün olduğunu 😊 şimdi 23+4um içeride maç yapıyor kızım 😂😂