Simamom Merhabalar. Memur olduğumdan ötürü ailemizden uzaktayız. 36 haftalık oldum. Riskli bir durumum yok, normal doğum düşünüyorum. Annem ve kayınvalidem gelecek fakat ne zaman gelmeleri uygun? Tecrübeleri annelerden fikir bekliyorum.
Meriwa Simamom bence kim uygunsa gelicekse gelsin canm bana sorarsanda doğumdan sonra insana ihtiyacınız olucak biz doğum oldukdan sonra haber vericez açıkcası telaşeye gerek yok bence
EmineAli Simamom eğer calışmıyorlarsa bence birinden birisi gelsin.Çünkü bebegin ne zaman geleceği artık belli olmaz sezeryan olsa kesin gün veriyorlar ama normal düşünüyorsunuz.Ben 34 haftalık gebeyim kayinvalidem yok annem oturduğun şehir dışında uzakta oturuyor.bayramdan sonra ki hafta da gelecek yanıma heran herşey olabilir annem olsun istiyorum yanımda doğumdan sonra da kırkımız cıkana kadar kalacak.Senin de ikisini bir bu kadar bekletme gibi durumun yoksa birinden biri gelip doğuma kadar kalsin diğeri de doğumdan sonra gelip kalsın bence🙈😂
Hilalyusuf Simamom ailem istanbul da bende ankarada aralıkta doğumum var ailem bir kaç hafta önceden gelir ztn eşimin ailesi yakınımızda bide şöyle bir durum varmış kayınvalidem diyorki doğumdan sonra eve gelirler geçmiş olsuna bizde öyle yok 40 çıkmadan ziyaret edilmez ben üst üste söylüyorum hala gelmek isteyene ne diyim diyor ben istemiyorum benim evim değil mi dedim söyle gelinim 40 çıkmamış kimseyi kabul edemiyor de diyorum sen diyemiyorsan ben derim hem böyle bir hastalıkta kimse kimseye gitmiyor gelin olmuşum bir kere davet etmemişler kapımı çalmamışlar şimdi de gelecekler sizce haksız mıyım mevlüt yapıcaz o zmn davet ederiz diyorum o zmn bizim evde yaparız dedi niye dedim bana daha çok yakınlar arabası olan var olmayan var belki gelmezler dedi eee kusura bakmasınlar o zmn bende kabul edemem
Meriwa Simamom en kötü ihtimalle eşin kalamıycaksa hastanede devlet hast ise 1-2 hafta kayınvaliden 1-2 hafta annen dönüşümlü rica et gelsinler 37 deyim deidğim gibi kendimiz hallediyoruz reçellerimi temziliğimi yeni eve taşındım kimse gelmedi kimseyi de istemedim açıkcası benimkiler 5 dk mesafede bu arada😄