Ahmedinannesi Merhaba sevgili hamileler☺benim kontrollerim 10 günde bire düştü.36 haftalığız.Bazı yerlerde kontroller 14 günü geçmediği zaman muayene ücreti alınmıyor diye duydum,siz de durumlar nasıl?🤗
shdemir Ahmedinannesi Ben 37.haftama giricem Her hastanede degisiyo sanırım canım. Benim gittigim hastanede 10 gün kontrol süresi 11.gün gidersem ödüyorum ücret😊
Aysehatun Ahmedinannesi benim gittiğim hastanede ve diğer gördüğüm yerlerde de 10 gün 11.gün muayne parası alıyorlar canım 14 gün olan hastaneden hastaneye değişiyodur belki hastaneni ararsan ordan bilgi verirler
Mertnur Ahmedinannesi butun hastaneler de bir giriş süresi 10 gündür 10 gün icerisinde tekrar giderseniz kontrol muayenesi olarak kabul edilir ..
gunaynur Ahmedinannesi son zamanlarda haftalık gidiyordum. 10 günü geçmediği için ücret ödemiyordum. Ama nst her seferinde ücretli oluyordu.
Ahmedinannesi shdemir ben de bir iki tanıdığımdan 14 gün diye duydum ama 10 gün bana da daha mantıklı geldi🙈
Ahmedinannesi Mertnur evet öyleymiş ben başka birşeyle mi karıştırdım acaba diye düşünmeye başladım 14 gün diye🙈
Ahmedinannesi deletedmom351 Allah Allah niye alıyorlarki haftada bire😕 özel kliniğe mi gidiyorsunuz peki belki özellerde o şekildedir ya da muayene değilde nst ücreti alıyor olabilir mi?😕
Aysehatun Ahmedinannesi aynen canım ben kontrol için gidicektim gecen cuma musaittim bi baktim 11.gun o zaman aradim ucret aliniyormu diye evet dedi persembe gittim bende 10.gun yani ek ucret almadilar bence sende öyle yap👍🏻😀
Ahmedinannesi Aysehatun ayy ben de hesapladım şimdi en son 19 unda gitmişim 10 gün sonrası 29u Pazar gününe geliyor.Onun öncesinde de doktorum şehirdışında kongredeymiş.Pazartesi günü randevu alabiliyorum yani en erken bu durumda yine ücret ödemek zorundayım sanırım 11 gün olduğu için😅
deletedmom351 Özel Lokman Hekim hastanesine gidiyorum her gittiğim de muayene ücreti veriyorum dün ilk defa nst ye girdim ona da verdim haftaya yine çağırdı yine aynı şeyler olacak yine ücreti vericem
Ahmedinannesi deletedmom351 bence kesinlikle bu durumu bi konuş canım,yorumlarda çoğu kişi 10.gün dolmadan ücret talep edilemez diyor yasal olarak da böyleymiş.Nst den alınabilir ama kontrol için konuş derim..Haftada bire düşücek benimde her gittiğimde ücret ödemek sıkıntı olur gerçekten.😥malum masraflar zaten fazlasıyla artmış durumda😫
DilekAlkanat Ozel hastanelerde dahil ssk provizyon sistemidir bu muayne oldugunuz tarihte gecerli olmak uzere 10gun kontrol suresidir ve hic bir hastane ucret talep edemez... 11. gun ucret odemek zorundasiniz.
deletedmom351 Ahmedinannesi O kadar sorun değil vermek eşimin işi dolasıyla biz hastanelerde indirimden faydalanıyor 50 tl muayene ücreti biz 15 tl veriyoruz.
Aysehatun Ahmedinannesi malesef öyle oluyor canım ama sen yinede söylersin olmazsa sağlık olsun 😇istanbuldamı yaşıyorsun
Ahmedinannesi deletedmom351 çok iyiymiş o zaman😅biz 230₺ ödüyoruz o yüzden her hafta zorlar bizi diye düşündüm ödememe gibi bi şansımız varsa faydalanmak istedim yani😅