Mehtee Kizlar doktorum ben demeseydi açıklığıma bakmayacaktı sonra bakti ve bir parmak kadar acıklık dedi bir parmak ne kadardir acaba cm vermedi kadın.
Mehtee izmirlii-35 ilerlemesi icin neler yapiyorsun peki canım benim normalde cok hareketli bi hamileligim var squat yürüyüş temizlik comelme ilişki yinede 1 cm 🥴 yurt disinda kalıyorumm ilerlemeai icin tarif verdiler içinde konyak var 😂😂 kafayi bulup doguma getirtecek bu gavur milleti
izmirlii-35 Mehtee Hahahah 😂😂 valla bilmiyorum ki benim biraz erken oldu açılmam bende ne yapsamda daha çok açılmasa derdindeyim ama sen her yolu deniyorsun bi bakmışsın 1 haftaya kadar doğurursun Allah nasip ederse
Mehtee Prensesimn haha ablam var biraz da kiloludur sordum doktor bir parmak dedi ne kadar cm diye diyo bacım parmak benim parmak gibiyse 3 cm 😂😂 ben normalde klinikte ki doktorum erkekti hic acitmazdi ilk haftalardan beri alttan muayene oluyorum hastaneye gectik kadın bakti abbou nasil agritti serefsuzz karii 😂
Merph Bol yürüyüş ama en az 45 dk ,squat ve merdiven inip çıkma plates topu ile 8 çizme hoplama yuvarlama hurma yeme bunları deneyin
Mehtee Merph hepsini yapitorum canim son 2 hafta daha cok sıklastirdim hatta zamanini bekliyor sanirsam 🥴
Prensesimn Mehtee 😂😂😂 ablanız çok tatlıymış 🌸 ama ben de anlamadım o parmak ölçüsü neye göre değişiyo 🌞
Mehtee izmirlii-35 yeterr daa bezddiim bezdimm benim bebe çıkışı bulamiyor zaar flash tutacam simdi ışığa dogru koşsun 😂
izmirlii-35 Mehtee Kız valla gününü doldurup gelmesini beklemek kadar stresli bi durum yok insan napcağını şaşırıyor 😂😂 Konuş onunla belliki onun çıkmaya niyeti yok suyuna git çocuğun 😄
Mehtee izmirlii-35 baktım 40 haftayı doldurdu oğlan dun bende inatlastim yavrum zaten gelmedin dedim şu kurban etinide yiyek. Öyle gel bari 😂
Mehtee Prensesimn aynen kuzum bende anlamadım o yuzden burda sordum cm olarakta ozellikle belirttim kadina demedi. Zaten beni sinir etti vardiya değişimine 5 dakka kala beni aldi basindan savar gibi baktı.. Iste memleketinde olmayınca bole yaban ellerde önem vermiyorlar sana.
izmirlii-35 Mehtee Yaaa kız sen beni öldürcen gülmekten ama bişey diyim mi şaka bi yana bak benimde canım çekti kavurma offf olsa da yisek ekmeği yağına bana bana hem bebeklerde nasiplenir 🤤 😄