maras46 Hanımlar su an doktordan geliyorum 16+2 haftalığız doktor cinsiyet konusunda emin olamadı.Esim de ben de minyon tipliyiz kiz da olabilir minyon bir erkekte olabilir dedi anlayan var mi acaba?
melodia maras46 tahmin etmemiz için asıl görmemiz gereken yer gözükmüyor kafası ve göbeği var 😊 Allah bağışlasın
maras46 Merve59630 burda cogu kisi yaziyor emin olamadi bakr misiniz diye 🤷♀️bi fikriniz varsa yazarsiniz o kadar 😉
Neslihankk sherlock_anne sağdan soldan bacakları gözüküyo kiz sadece kafasının fotoğrafını verip göndermez doktor 🤣
sherlock_anne Neslihankk ay beyni bilr görünüyor burun hatları dahi varasolda kafa sağ taraf karın kızımında aynı böyle sadece yan profil resmini vermişti doktor 😁 hiç popoya benzetemedim valla 😂😂 ay popo olsaydı zaten doktor derdi bak pipi yok kız diye
maras46 Neslihankk bi aydınlatın 😂neresi neresi oluyir yavrucugumun 🙈ben soldan görüneni kafası zannediyorum 🤷♀️😂
Neslihankk maras46 ay bence o poposu ya kafası olca ölçüm yapardı solda sağda bacakları gözüküyo 🤣 bana katılan bilen varsa yetissin🤣
melodia Neslihankk canım soldaki kafası bak hatta üstünde eli var :) sağdaki de gövdesi yani göbek kısmı çıkmış bacak çıkmamış
sherlock_anne Neslihankk kuzum ölçümi baş popo arasında yapıyor burda sadece karnı gözüküyor. Bebek rahat durmadı muhtemelen. Baş popoyu işaretlememiş fotoğrafta yarım baksana 🥰
maras46 sherlock_anne baktı baktii kiz da olabilir dedi burda görünen pipiye de benzettim minyon bi erkekte olabilir dedi😂 bekleyelim bakalım bayram sonrasını
Neslihankk sherlock_anne sadece baş popo degil 14.haftadan itibaren sadece baş ölçümü de yapılıyo özellikle ultrasyon kağıdı da veriyo benim doktorum ama ölçülerin yazması şart tabii