di_la45 Yagmur_C hepimiz aynıyız ilk olunca birde 🤗🤗 bende 22 haftalık 6 günlügüm her gün doktora gidip ultrosonda görmek istiyorum esim yeter artık diyor bazen hareket etmiyor birsey mi oldu diyorum dpgum kadar böyleyim galiba 🤗🤗
Yagmur_C di_la45 Hepimiz aynıyız resmen rahatladım 🙈 siz de inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız 😇
Aknkbr Yagmur_C canım ben 28 haftalığım hala bişi mi oldu niye oynamıyo ne oldu diye defalarca acile gitmiş insanım sanırım doğurana kadar gecmicek ☺️ Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻
Yagmur_C Aknkbr hahah ben de düşündüm acili 🙈 maşallah seninki kocaman olmuş sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏼
Kbrydgd Gamssee bence normaldir . Cunku artik rahminde bir canli var . Ve beline karnina ayaklarina falan agri yapar . Ama tabi şiddeti artarsa bi doktora gidersin
Gamssee Kbrydgd çok şükür 2 gün önce keseyi gördüm haftayada kalp atışını duycam o yüzden korku oluyo canım ondan bir sorim dedim
MuratveKubra Yagmur_C dilini ısır MAŞALLAH de kuzum daha ne olsun🥰 ilk gebeliklerde karın geç çıkıyor
sherlock_anne Yagmur_C onu bende çok istiyordum hamileyken 😂 sanırım her hamilr kadın bunun bir kere olsun hayalini kuruyor 😁😁
Akg Yagmur_C herkeste belirti olacak diye birşey yok benim 7. Haftada başladı sizin geç başlayabilir ya da hiç belirti olmayabilir. Kötüye yormayın. Bayramdan sonra ilk kontrolde herşey normal ise demekki hormonları kaldırabiliyorsunuz o yüzdendir