aysegzr_aslan Kızlarr 37+4 üm artık sag salim olsaydı 10 dür iş yapıyorm evimin herseyiniz tek tek yaptm ne yapalirm yada siz ne yapıyosnz dogum olsn diye işe yarayan bişey varmi
Nnur1 aysegzr_aslan 39.haftamdayım. 2 haftadır doğum sancısı bekliyorum. Gelsin diye yapmadığım şey kalmadı. Valla bebek ne zaman isterse o zaman geliyor bunu anladım ve vazgeçtim 😄🤭
Serena aysegzr_aslan benimde 38+4 bende artik gelsin istiyorum ama gelmiyor iste nisan bile gelmedi oysa cok istemistim bayramda doğurmayi ama zannetmiyorum
Nnur1 aysegzr_aslan bana da öyle geliyor. Doktorum 37.haftadayken 10 güne doğurursun demişti 39 u devireceğim hala ses seda yok. Nişan bile gelmedi 🙄
Serena aysegzr_aslan benim 37+1de ntsde 50 ustu sancim cikti doktorum bi haftaya kalmaz dogurursun dedi doguramadim şuan 37+6 gene sancim cikti ama o kadar yüksek değil suan 38+4um ne gelen var ne giden 😂😂😂
Pnar12016 aysegzr_aslan ben 8 aydır 8 kat inip cıkıyorum asansör calısmıyor nasıl bir şehre düştüysem🤷♀️bende hiç işe yaramayacak sanırım🤣🤣🙈
Tbmr135 aysegzr_aslan eşinizle korunmadan birlikte olabilirsiniz bide böyle deneyin doğumu baslatabilecegi söyleniyor ,😀💞
Miranazinannesi aysegzr_aslan valla canim bende o kadar is yaptim hergun merdiven indim ciktim egilip kalktim hurma yedim tik yok gelmeye niyeti yok prensesimin ☺️❤️
Nnur1 Busra221 çatı ve açılma muayenesi yapmıyor doktorum bir sorun görmedikçe. Sancılarım olsa yapacak da ortada yalancı sancıdan başka bişey yok 🙄
Nnur1 aysegzr_aslan doktorum korunmasız ilişkiyi önerdi, rahmi yumuşattığı için daha çabuk açılman olur ve doğumun kolaylaşır demişti
Tbmr135 aysegzr_aslan anladim canim o zaman diger yöntemlerle devam 😀 hayirlisiyla biran önce kavusursunuz insallah 💞