Gulumcakir44 Merhaba 36.haftalığız dün kilosu 2600 az diyor doktor 100 200 gram daha fazla olsa daha iyidi diyor ne Yemeliyim içmeliyim yavrum için kızlar beni biraz bilgilendirirmisiniz ya
Busez663 Gulumcakir44 bende yeni 35 haftalık oldum ve oğlum 2 hafta önde gidiyor 3 kilo olmuş doktor tatlı şeker ve hamur işinden olabileceğini söyledi
Mehtappilot Gulumcakir44 et, süt ürünleri(peynir kaşar ev yapımı yoğurt) yumurtaa ,mevsim meyveleri ve özellikle muz. Son haftalarda hurma.
Pink14 Kaşar peynir ve kıymanın çocuğa kilo yaptığını burda bir kaç postta okumuştum ama sizde aramalardan bi yazıp araştırın doktorunuz demedimi şunu yemelisin falan diye🤔
Merve9425 Benimde çok zayıf 35+4 deyiz 2.250 daha dün gittim doktora zayıf dedi inşallah doğuma kadar toparlarlar kendilerini. Herşeyden önemlisi sağlıklı olsunlar inşallah kilo doğum sonrasında da alır ❤️
Sewal35 Üzmeyin kendinizi toparlar stres bebeğin en büyük düşmanı benimki önde gidiyor hergğn muz ceviz fındık badem kahu yiyorum sizde deneyin belki işe yarar
Smyy06 Gulumcakir44 Bende 36. Haftadayım dün kontrolde 2600 dedi kilosuna ve normal dedi doktorum hangisinin dediği doğru ki acaba