Busemsii Wonderanne saol kuzum ya çok zor her doğan hastanede bebeğini aldı gitti ben kaldım tek başıma çok zor rabbim şifasını verir inşallah bana bağışlar 🙏🏻😥🤲🏻
Wonderanne Busemsii bende öyle oldum o gün o günden sonra kaç bebek doğdu bir benimki yoktu çok zor biliyorum Allah yardımcın olsun dua et sabret üzülme süt gondermen gerek
Sifa0033 Busemsii Rabbim Şafi ismi hürmetine evladına şifa versin sağlıkla al kucağına canım. Dualarım evladınla
Burcuyyy Busemsii bende 2 gün önce 32 haftalık doğurdum şuan kuvezde inşallah yavrularımızı sağ salim almayı nasip eder allahım
Zuzuum Burcuyyy Allah yardımcınız olsun çok zor bir imtihan bu sağsalim kavuştursun rabbim hepinizi🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Zuzuum Busemsii rabbim bu mübarek günün hürmetine şafi adıyla şifa versin evladına küvez yolu çok zordur bilirim 54 gün gidip geldim o yolları🥺dün senden haberim yokken çok dua ettim sizlere Allahın izniyle sağlıkla kavuşursun kuzuna sütünü sağ bebeğine şifa olsun
Yvzslm Busemsii Rabb’im tez zamanda şifa ihsan eylesin, inşallah sağ salim bebeğine kavuşur gerçek bayramı yaşarsın. Rabb’im Hayy isminin hürmetine yeniden hayat, Şafi isminin hürmetine şifa verecektir inşallah 🙏🏻
Busemsii Çok saolun kızlar Allah razı olsun öyle zor ki gergin gidip eli boş dönmek onu orda bırakmak anlatamam 😥