Havva_karakayaa7 Yenı doğan bez ve ıslak mendil markaları? Kullanıp memnun kalanlar? Şiddetle tavsiye edenler Burdamisiniz 😆😃
MuratveKubra Havva_karakayaa7 kuzucum ben bebişime ıslak mendil asla kullanmadım.( burdan asla ukalalık yapmak değil amacım haşa sakın yanlış anlama ) İpek markanın pamuğunu kullandım. O kadar güzel ki hazır kesilmiş pamuk. Altını değiştireceğim zaman 3-4 tane ıslatıyordum onları kullanıyordum. İyi ki de öyle yapmışım oğluşumun cildi aşırı aşırı hassas🥰
ikincikezanne- Havva_karakayaa7 Islak mendilde bezde sleepy 😊 ilk kızım 26aylik halen sleepy kullaniyoruz başka bezle denedim ama teni kabul etmedi pişik yapti ama sleepy cok guzel islak mendilde sleepy kullaniyorum . Ikinciye hamileyim onada sleepy aldım deniycem bakalım insallah pişik falan yapmaz 😊
Unlukacar Canım bende pamuk kullanmayı düşünüyordum ıslak mendillerde hem çok yapılıklık oluyor hemde doğalını bulamamıştım sonra prima pure serisi çıktı -%99 su % 1 pph dengesini sağlıyor araştırdım memnun kalan çok diye prima pure serisinden aldım
Deletedmom378 Havva_karakayaa7 Kuzum 13 günlük anneyim bebeğime sleepy göbek oyuntulu bebek bezini aldım ıslak mendilde yenidoğan Prima almıştım ama cildini hep alerji yapti doktor bebek bezinden alerji olmuş olabilir dedi ama eczaneden bebedorun alt temizleme pamugunu aldım ve alerji falan değilmiş cildi hemen düzeldi ve şuanda pamukla temizliğini yapıyorum. Sana tavsiyem ıslak mendil değilde pamuk alman🤗🐣