Deletedmom67 Sevgili anneler anne adayları 😊 doğum yaklaştıkca bebek bezi endişelerim artıyor.fikirlerinize ihtiyacım var hangi marka hangi ürünü alim ?
elif0690 Deletedmom67 Bnde huggies aldım canım..Ama tabi bebeğe iyi gelck mi bilmiyorum..O yüzden çok depolama yapmayacağm..
Dmlsnmzz Deletedmom67 bır paket sleep 1 paket prıma aldımm bakalım hangısı ıyı gelecek ılk basta prımayı kullanmayı dusunuyorum
Harika90 elif0690 Seymaomer hayırlısı olsun benimde planlı sezeryan doktorun kim benimki Gökalp tokaç çok memnunun zaten10yıllık doktorum
Busram23 Prıma canım kızıma onu kullandım sımdı yıne hamıleyım yıne onu kullanıcam bır kere pışık olmadı kuzum
YaseminDurmazlgen İlk bebekte prima beyaz ambalaj kullandım.göbek bağı için ilk zaman göbek bağı oyuntulu molfix te tercih edilebilir.Çok stok yapmamak lazım bebeğinizin cilt hassasiyetine göre de tercih edilebiliyor.Ben sürekli pişik kremi kullanmıştım.
Elif4334 Deletedmom67 sleepy kullanıyorum ve çooooook memnunum 2 buçuk aylık kızım ve 1 kere pişik oldu o da ishalden keisnlikle sleepy 👌👍
tubibon Deletedmom67 biz ilk bezini prima almıştık sonra denemek için ikinci paketi molfiks aldık molfix pisik yaptı primaya geri döndük
tubibon Deletedmom67 prima çok ince ve molfixten daha büyük boyu başka marka kullanmadım memnun kaldim primadan
tubibon Deletedmom67 aktif bebek diye geçiyor sanırım paketini attım yeşil paket turuncu olan yan ürünü düşük kaliteli olanı 1 boyu 20 25 gun kullandik 2 boyunu 40 güne kullandık kadar şimdi 3 numaraya gecicez 2 boy olmuyor alırsanız ikili paket olarak alın 1 boy çok çabuk küçük geliyor prima nin bezleri diğerine göre daha uzun
Ayseyldrmm Bende prima premium care aldım canım. Çantamıza koyduk. Cevremdekilerin hepsi bunu önerdi ve olumsuz hiç yorum duymadım😊