Azimemine Arkadaşlar dün doktorum ilaçlarımı değiştirdi 13 haftalık olduk bu sabah aç karnına içilmesi gerekiyordu içtim ama çok kötü oldum baş ağrısı bide su şeklinde ilacın renginde sarı sarı çıkarttım bunu yaşayan benmiyim sadece 😔😔
TubaSari Azimemine canım decavit günde bir tane tok karnına ac karna olan kan ilacı dr un verdiyse tabi ondan yanlış içtiğin için olabilir mi
MucizemiBekliyorum Azimemine decavit tok karnina iciliyor canim bende kullaniyorum her gün ve yatmadan önce icersen rahatsiz olmazsin
Sayrkann Azimemine decavit tok karnina iciliyor cnm . ben doktora mide bulantisi yapiyor dedim oda yatmadan once ic yeterki ic dedi .
Kubra_dmrr Genelde decavit verirler ama ben iki gün kırarak zar zor içmiştim çok kötü mide bulantısı yapıyor ben doktoruma söyledim d3 içiyorum şimdi damla olarak
Aysehatun Azimemine ben decaviti tok karnına içiyorum canım sabah kahvaltıdan önce aç karnına ise kan hapımı içiyorum bu şekilde demişti doktorum
Aysenn Azimemine arkadaşların da dediği gibi canım, tok karnına ve yatmadan önce içersen bir şey olmaz. Benim gunlerim kaldı doğuma hala içiyorum.
___3bruli___ Azimemine aynısı bende yaşadım doktoruma danıştim gece hafif aç karnına al uyu dedi kan ilaçi ile birlikte