Zgibu54 Merhaba Eylül anneleri, artık sona yaklaşıyoruz. İlk emzirme döneminde meydana gelen gögüs ucu çatlak ve yaraları için doğumdan önce başladığınız herhangi bir bakım, merhem ya da önlem var mı?
cptrhb Zgibu54 Ben çatlak çatlak kremimi karnıma sürerken orayada sürüyorum içinde güzel yaplar olduğu için 🤷🏻♀️ Onunharicinde bende merak ettim bakalım ne yapıyorlar
Seherr Zgibu54 hametan krem kullandım çok şükür bir kere bile yara olmadı göğüslerim hem ucuz hem etkili :) kızıma pişik kremi olarakta onu kullanıyorum asla pişik yapmıyo 🥰 analı kızlı bize çok iyi geldi😂
gokcecan Zgibu54 lansşnoh veya mustela nın kremini alcam. Sanki çatlamıcak gibiydi ama 31.haftamdayım bikaç gğndür yanma gibi acıma oluyo. Biyere değmesin yoksa🔥🤦🏻♀️ İnş çok sorunlu olmaz da rahatca emzirebilirim ya. Haftaya kontrolümde ebeye çıkcam göstercem. Onun önerdiği krem var mı onu sorcam.
Seymaogz Zgibu54 doktorumun önerisiyle sarı kantaron yağı ile günde 4 5 defa uçlarına masaj yapıyorum. 😊
Sblyns_ Daha başlamadım ama lansinoh kremi alıp kullanmayı düşünüyorum doğuma yakın en çok onu duydum
Cicekyavuz84 Merhaba ben ilk emzirme deneyiminde çok cekmiş biri olarak😳 yazıyorum. İkinci gebelik göğüs uçları ilkine göre daha belirgin tabi ilk üç yoktu yanlış tutturma vs derken kan revan🤷♀️Tavsiyeler 🧿tahin üstü yağını biriktir şimdiden koy dolaba 🧿karnına sürdüğün yağ vs göğüsuclarına Da sür 🧿banyoda mutlaka doğal sabun ile göğüs ucunu ben bıttım sabunu ve dove sabun kullanıyorum 🧿mutlakadogru emzirme pozisyonundan sonra bebeğekahverengi kısmı komple tuttur
Mervetly Ben biraz erken başladım lansinoh kullanıyorum ablam eczacı direk 5.ayda başladık onun dışında doğal zeytinyağı sürüyorum ara ara