MNaz An itibariyle 40+0 olduk hiç bi belirti yok ne nişan ne su ne sancı bu gidişle Ağustos annesi olacam galiba bebiş doğmadıkça ben stres yapıyorum ben stres yaptıkça o doğmak bilmiyor 🤷
Zynbnur MNaz aynı durumdayız canım birde hareketleri çok azaldı korkuyorum hep 40+5 olduk tık yok rabbim sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Mehtee MNaz kuzum günümüz aynıymış bende de ne nisan ne sanci ne su 🙄 ve bugun gördüğüm her posta doguramiyorum dedim 🙄😂😂 ben dedikce benim oğlan inada bindi sanki çıkmıyor bide hareketleri o kadar cok ki gıcıklığına yaparmış gibi burayi sevdim sen dewamkee der gibu😂😂😂
Yagmurbegum MNaz Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almak nasıp etsin öncelikle. Sabret canım bebekler kendileri belirliyorlar inan. İlk doğumumu 40+5 de yaptım ben. Nişan gelmişti dayanılmayacak gibi değildi hafifti sancım ne olur ne olmaz gıttım yatış yaptım gözetim altında olayım dıye gidince suniyle anca doğdu benim kız zorla getirttik gibi bir şey oldu 😂
MNaz Zynbnur yerleri iyice daraldı artık galiba bide geçen şey diye okumuştum doğuma yakın enerji toplamak için daha çok uyuyorlarmış inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🙏
Ttalha1 Ben ilk oglumu 41+2de dogurmustum daha dogrusu doguramamstim hastaneye kontrole gidince sancin var dediler aldilar beni iceri sancim varms haberim yokmus😀
MNaz Ttalha1 valla bende de nst sancı çıktı galiba geçen ama hiç bişey hissetmiyorum halâ yarın yine nst ye girecem artık ultrasonda da bakmıyor kilosu suyu ne durumda merak ediyorum 😏
MNaz Asnb Allah sağlıklı bı sekilde kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah bayram şekeri olacak galiba bu bebisler ☺️
Glsm-63 Canm bende 41+2oldum bugün aynı durumdayım yarın yatış yapıcam hastaneye bakalım nasıl olacak ve 2. çocuk ilkide normal di inşallah buda öyle olur dua edin bana Bn sizde edicem dogum başlarsa inşallah, 🤲🤲🤲
Kahve Glsm-63 sağlıkla al kucağına inşallah niye bukadar geç geliyor bebeler yaaa rahatlari iyi herhalde kimi duysam böyle
MNaz Glsm-63 inşallah hakkınızda hangisi hayırlısıysa o olsun bende hep normal doğuma hazırladım kendimi doktorum da o yönde teşvik ediyor fakat pek bilgilendirmiyor çatı muayenesi de olmadım doğum başlayınca yapacakmış nereye kadar beklicez bilmiyorum dualarımda olacaksınız inşallah 🙏
Glsm-63 Kahve 2020 bekleri böyle herhalde bende anlamadım bakalım rabbim hepimizi Bı avazda kurtarsın inşallah erkek çocuk gününü gecer diyorlar
MNaz Kahve çok teşekkür ederim yani herseyini hazırladım gelip rahat rahat beşiğinde uyumak varken sıkıştı kaldı içerde ☺️
MNaz Frdesucak-03 kendimi hep normal doğuma hazırladım ama içimde bı his var sanki son anda sezaryene dönecek gibi inşallah hayırlısı olur 🙏
Glsm-63 MNaz Allah razı olsun inşallah normal olur Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
MNaz Mehtee 😂 ayy hiç sorma annem sabahları ceviz badem falan koyuyor önüme bebiş yesin diye yemiyorum daha dedim ben yedikçe çıkmıyor ekmek elden su gölden geçiniyor diyorum 😂 ay inşallah doğarlar bian önce ya sağlıkla gelsinler
MNaz Yagmurbegum Tabi ki orası öyle herşeyin vakti saati var ama böyle olunca da insan strese giriyor hele bide ev kalabalık annem kaynanam Kayınbabam falan doğuma geldiler kaynanam geleli 15 gün oldu herkes doğum bekliyor evin düzeni değişti falan bu durumda iyice strese girdim doğurup bian önce normale donmek istiyorum 😂 öncelik sağlıkla gelmeleri tabi
Mehtee MNaz hahaha bende diyorum etraftakilere benim bebe kurban etinide yicek öyle çıkacakk 😂 yarin kontrolum var bakalım ne durumdayızzz hem cok merak ediyorum biran once kavusayim diye hem tedirginim nasıl olcak nasıl dogurcam kafada birsuru şey 🙄 Rabbim saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin hepimizinde 🤲🏻