beyzakarslan Merhaba kızlar 36 haftalığız rahimde bebeğin hareketine bağlı sancılarım var belim ve sırtım müthiş ağrıyor gün içinde pek fazla iş güç yapmamaya daha çok dinlenmeye çalışıyorum zaten o kadar ağırlaştım ki topallayarak yürüyorum resmen karnım sepsert ve bebeğim ya sağa ya da sola doğru toplanıyor sizce bunlar Doğuma hazırlık diye vücut işaretleri mi yalancı kasılmalar mı karnımda şiddetli ağrıyor acaba gaz sancısı mı bilemedim yardımcı olur musunuz ? Teşekkür ederim :))
Aayyssuu beyzakarslan 36+4 geçmek bilmeyen ağrılar yalancı kasılmalar ayaktayken çıkıvericek hissi uykusuzluğun dibi birde 2.5 yaşında çocuk hepsini aynen bende yaşıyorum patlamaya hazır bomba gibiyim 😂
Minikus58 beyzakarslan 35 haftalığım bende de ağrılar başladı ayak ağrısı olur bunlar artık diyor annemler 😅normal haftalarında inşaAllah sağlıcakla gelirler 🥰🤲🏻
Tatlipapatya beyzakarslan 36+4 günlügüz.Aynı sorunlar bende de var.Sırt agrısı,bel agrısı,asagıya baskı,uyku bolunmesı,ayaklarda hafıf şisme ve ne kadar yemek yesemde karnımın hemen acıkması…Yalnız degılsın yanı☺️
Dryae Aayyssuu aynı kişi miyiz acaba 😂 36+4 haftalık hamileyim 2 yaş 10 günlük bir çocuğum daha var kasılmalar ve uykusuzluk benide mahvediyor ve oğlumun kuvak sevdası var 😂
beyzakarslan Minikus58 amiiin inşallah zamanlarını güzelce doldurup hayırlısıyla sağ Salim kavuşalım yavrularımıza inş:)
beyzakarslan Kahve son zamanlar hamileliğin Nirvana’sı adeta allah hepimize kolaylıklar nasip etsin kolayca sağlıkla sıhhatle doğum nasip etsin ❤️
beyzakarslan Kahve sizinde Şafak baya yakın maşallah az ağrılı sancılı Doğum nasip Etsin allah sağlıkla kavuşun inş:))
beyzakarslan Tatlipapatya demek ki tüm bunlar ve daha fazlası gayet normal içim rahatladı sayenizde :))
Aayyssuu Dryae ahhh o kucağa istemeler bitirdi hem kıyamıyorum hem alamıyorum çok zor çok napalım az kaldı ikisini birden kucaklarız artık canım 😂😍