Eeisitan Cansu___ bence konulabilir 😊çünkü bizde elisa isminde yoğunlaştık son anda karar değiştirmezsek elisa olacak Allahın izniyle kızımızın ismi.
Mihre Cansu___ Bizim fotoğrafcılık marka ismimiz yelisa.Kızım olursa elisa demiştim yıllaaar evvel,fakat ismin güzel bir anlamı olmalı bence.Elisanın manası yok.
EbruSevban Cansu___ bizde cinsiyetini öğrendiğimiz gün koyduk ve herşeyini isimli yaptırdık neden koyulmasın ki sen ve eşin begendiyseniz 🌸
Dudu2019 Bende esila koyacağım nasipse elisa da gayet güzel bir isim neden olmasn sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Mihre Deletedmom292 Ah evet şimdi baktım,kuranda geçmiyor (zaten şart değil) ama gayet güzel anlamı varmış,çok şaşırdım şuan,sayenizde öğrenmiş oldum:) İsmi ile yaşasınlar.🌸
EbruSevban Cansu___ seti instagramda dtc tasarım da yaptırdım tek olan tulumu lohusa hamile internet sitesinde sarı olan kapı süsünü bukinin atolyesi Instagram hesabından yaptırdım hepside çok güzel geldiler emeklerine sağlık 🙈
Esila1716 Cansu___ benim kızımın isminde esila şimdi ikinci kızıma hamileyim ve hala isim bulamadım 🤦
DerinAy Cansu___ elbette konulabilir ama kızın 1.sınıfa başladığında sınıfında 6tane elisa olur kesin, çok popi🙄
Hilalyusuf Bende bu ismi düşünmüştüm sonra düşündüm benm adım hilal ay demek kızımın adınıda güneş koycam çok şükür eşimde bişey demedi anlayış gösterdi 😊