DuhaninAnnesi Başına gelen varmı? Kızarıp kuruyor bazen pullanıyor tekrar kızarıyor ve en kötüsü hamileligimden beri geçmiyor çene bölgesinde 😥 Egzamaya benziyor ama kaşıntı da yok 🥴
irva DuhaninAnnesi Benim çenemde de var sağlı sollu 😃 bazen kayboluyor bazen beliriyor.Hamilelikten sonra geçiyormuş.
diloscn DuhaninAnnesi bnmde aynı yerde aynı şekilde hatta profilimde bende böyle bi başlık açıp foto atmştım çoğunlkta varmış doğum snrası gidiyormuş
Eceunverkanra DuhaninAnnesi Benim de aynısı var ve sag yanagimda da kilcal damar catlamasi oldu sanki yuzlerce sivilce cikmis gibi bunlar yuzunden allik surmeye ne gerek yuzum dogal kirmizi geziyorum😂
DuhaninAnnesi irva ay gerçekten mi geçmeyecek diye korkuyorum valla yanma oluyor kizardigi zaman malum maske de takmak zorundayız iyice kızarıyor terlemekten 🙈 Bendeki böyle https://imgyukle.com/i/StgQHq ne sürsek iyi gelir acaba 😕
irva DuhaninAnnesi Benim de sağ ve solda var tam çenemde yuvarlak şekilde.Yüzüme bazen unutup kolonya sürüyorum yanıyor dediğin gibi.Valla hiçbir şey sürmüyorum ben.Sabahları yüzümü eşek sütü sabunuyla yıkıyorum.😊
DuhaninAnnesi irva sabun ise yarıyor mu peki? Eğer yarıyorsa hemen alayım 😁 beyaz tenli olduğum için cok kotu duruyor 😕
DuhaninAnnesi diloscn yaa 😕 inşallah kaybolur gebelik maskesinin bi sekili heralde buda o kahverengi oluyormuş
Tubaprm Benimde aynı şikayetim var doktora sordum krem vs. Ne yapabilirim diye sana krem.kullan desem zaten doğumdan sonra kendiliğinden geçecektir kremlede anca o zaman geçer dedi bekliyoruz doğum sonrası geçsin diye ama yüzde kötü hissettiriyor
DuhaninAnnesi Tubaprm evet birde çenede olduğu için maskeyide takınca hepten beter oluyor 🥴 inşallah geçer doğumdan sonra geçmezse sıkıntı 🤦🏻♀️
Tubaprm DuhaninAnnesi isim kötü yanı fondaten de sürünce pul pul diye çok.kotu duruyor bolca nemlendirici sürüyorum artık geçmezse sonrada onun için doktor gezicem annelik zor
DuhaninAnnesi Tubaprm doktorum bana cildiyeye görün bir demişti ama gitmedim bende henüz inşallah doğumdan sonra geçiyordur bazen aşırı yanıyor 😕
EzgiiY Benim de aynı şekilde çene altımda oluştu evdeyken hafif kırmızı oluyor belli belirsiz dışarı çıkıp maske taktıktan sonra daha çoğalıp pul pul oluyor malesef.