Eliftotree Bernadoruk normal canım merak etme son haftalar çok çabuk kilo alıyorlar sen de şaşırıcaksın benim bebiş de 33+5 haftalıkken 2200gramdı bana da zayıf geldi sonra 36+5 haftalıkken tam 3 kilo olmuştu doktor bana sonuna kadar 4 kiloya kadar ulaşır böyle giderse dedi. Zaten kilolu olması önemli değil sağlığı yerindeyse hiç üzülme doğduktan sonra tombiş oluyorlar 😁
Esrelf Bernadoruk az önce baktım. 32 minimum 1600 ortalama 1900 en yüksekte 2200 oluyormuş. Küçük değil yani.
feyza123 Eliftotree gerçek mi ben almaz diye düşünüyorum benmki de 33+1de 2 kiloydu şuan 35z haftaya kontrolüm var 2500 olduysa daha ne diyorum sizinki ne güzel 3 haftada 3 kilo olmus
BurcuAydin Bernadoruk 32 haftalık 1913 grm di 36+3 de 3020 olduk son zamanlarda daha çok alıyorlar kilo 😊
Lily Gayet iyi benim de 1843grdı 32.haftamda doktorum kilosunu çok iyi bulmuştu. Önümüzdeki hafta yine gidicez bakalım nasıl bi artış olmuş😊🤷🏻♀️
Eliftotree feyza123 bende senin gibi düşünüyordum canım ama aldı kilo çok sükür bende baya kafaya takıyordum mrrak etme 33.haftadan sonra haftada 250gram alıyorlar en az
Arya92 Benim 31+4 ye 1900gr . doktorum iyi dedi .az veya çok demedi.saglikli olsun da doğduktan sonra kilo alır.kilolu bebeklerde doğum ve sonrası için biraz daha riskli oluyor ama ele de geliyorlar çok tatlı oluyorlar yumus yumus
Mirzaannesi Bebekten bebeğe değişir canım takma onları doktorun bir şey demediyse sıkıntı yoktur bizde 28+3 üz 1600 gr’ız