duyguuudmr Kızlar aşılama sürecinde gonal f iğne kullananlar ne tür sonuçlar aldılar , bilgi verebilir misiniz?
Elvan_sare duyguuudmr üç ay boyunca kullandım çok zor ve stresli bir tedavi geçirdim ancak olumsuz olmuştu daha sonra doktor değiştirdim önce allah sonra doktorum sayesinde hamile kaldım on beş günümüz var hayırlısıyla bizim hiç bir sorunumuz olmadıgı halde bunu kullandım sanırım sebepsiz inferilite idi inşallah güzel rabbim nasip eder
nursentlk duyguuudmr yumurtalar büyüyor işte o amaçla kullanılıyor zaten. Aşırı kullanırsan ohss oluyorsun. Dozu çok önemli
duyguuudmr Elvan_sare Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🐣🤲 Benimde ikinci aşılamam bu, daha önce klomen+ovitrelle kullandım negatif sonuç aldım. Doktor değiştirdim dün gonal f iğneye başladık. Rabbim inşallah nasip eder 🤲
duyguuudmr Nilay27 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🐣🤲 İnşallah bende hayırlı sonuçlar alırım dün başladım tedaviye 🤲
Elvan_sare duyguuudmr inşallah canım Allah gönlüne göre versin tez zamanda hayırlı haberler alasın senin içinde dua edeceğim doguma girerken ismini not aldım
Nilay27 duyguuudmr amin 🙏🏻 İnşallah sanada sevindirici sonuç verir😍 ama çok sakin olman lazım her gün gonaldan sonra biraz uzanman lazım ve eşinde sende et yemelisiniz bol su içmeli, yanı bunları benim dr söylemişti😌