Alpannesi Kızlar ultrason çıktısından bebeğin boyutunu anlayabilen var mı? Doktora sormayı unuttum telaştan
elif00000 Alpannesi bu şekilde hesaplanıyor doktorum söylemişti bana da zaten bu haftalar 48 49 cm civarı çıkar
Mehtappilot Alpannesi bizim de 51,87 cm 37+3 bitti bugün ,dün gittim doktora. Sizin ve eşinizin boyu önemli tabi 😅 genetik meselesi🤷♀️
Mehtappilot Alpannesi sağlıkla gelsinler 🤲doğunca görcez artık🥰 insan ister istemez merak ediyor kilo, boy
Alpannesi Mehtappilot tabiki her kontrole gittiğimde gözümde canlandırıyorum x gram y cm ne kadar olur acaba diye 😂
Erim_annesi34 Alpannesi En son doğumdan 5 gün önce ultrasona girmiştim kiloya o kadar odaklanmışım ki boyunu doktor söylediyse de o an unuttum hatırlamıyorum doğunca hepsini öğrendik
Erim_annesi34 Alpannesi Ultrasondakiyle birebir aynı boy kilo çıkmıyor inip çıkabiliyor fazla takılmayın bence sağlık olsun
Alpannesi Erim_annesi34 yok canım dert etmiyorum kendime sadece aşırı merak ediyorum artık doğsun istiyorum 🙌🏻
Erim_annesi34 Alpannesi Son haftalarda öyle oluyor doğsun diyorsun sağlıkla doğsun hayrlı evlat olsunlar 🤲