Mmrv00 Bu emzigi almayı düşünüyorum indirimde suan.Alan memnun kalan var mi acaba ya da bilgisi olan ?
DamlaNur29 Mmrv00 bende almıstım e bebekten karanlıkta parlıyor ama damaklı değil bu bebege kalmıs artık bazen oluyor en dandik emziği emiyorlar bebekler bulundurmak amaçlı aldım inşallah tutar memeyi
okroya Emzirme Danışmanıma sordum ne önerirsin diye Chicco öneririm ortodontik açıdan en iyisi o yanakta iz bırakmıyor aventin ucu diş sağlığı açısından iyi değil dedi. Bende yavaştan almak istiyorum doulama ve emzirme danışmanıma sora sora ilerliyorum öğrendikçe sizlerle de paylaşabilirim :) herkesin kendi tercihi 🌸
ozgeya Mmrv00 biz kullanıyoruz. Oğlum 22 aylık. Bebeklerin en çok kabul ettiği emziklerden biri. Yorumlarda karanlıkta parlıyor diyenler olmuş, bilgilendirmek istedim, bu çeşidi değil ultra air night yazan çeşidi parlıyor, bilginiz olsun.
NeseMf Mmrv00 ben oğluma almıştım biraz uzun olduğu için midesi bulandı her vermemizde asla emmedi. Bibs marka emzik var onu mutlaka tutuyorlar çevremdeki herkese önerdim alanlar çok memnun
Mmrv00 NeseMf evet onu da duydum ama ayda bir mutlaka değiştirilmesi gerekiyormuş daha masrafli diye vazgecmistim
nby Mmrv00 bende ultra soft olanından aldım ikisinide araştırdım soft olan daha çok tercih ediliyomus