Cemrreedemirci Çatlatma iğnesi kandaki betahcg oranını arttırıyor. Yaptırdıktan sonra 15 gün bekleyin adet gecikmesi de olsun. Sonrasında bakın derim yoksa hayal kırıklığı oluyor.
Fyztgc Mizgin2020 adetim 15 gün gecikti. Öyle öğrendim canım. Panik yapma, bende öylesine bi gecikme diye yaptım sürpriz oldu! 1,5 hafta sonra yine dene testi.
Mizgin2020 Fyztgc ayy ne güzel canım yazdığını okuyunca çok mutlu oldum ne güzel bı sürpriz olmuş darısı ben ve ben gibi isteyenlere insallah 🙏🙏🙏
Mausiiiilein Mizgin2020 merhaba :) Biraz zaman gecti :) adetiniz kac gün gecikti? Geldimi ondan sonra ?
bukito Mizgin2020 sabırla bekleyin ve hiç moralinizi bozmayın ben klomeni 1,5 sene kullandım sonunda oldu ☺️
Happykariner Mizgin2020 benimde bugün adet günüm. Klomen ve catlatma iğnesi kullanmıştım ama hala adet olmadım. İnşallah benimkide normal bir gecikme değildir
Mizgin2020 bukito şuan Letrasan kullanıyorum 1 ay klomen 2 ayda Letrasan yani 3. Ayimdayim bu ilaç kullanımında
Mizgin2020 Happykariner inşallah gebeliktir canım benim de bu ay daha ayın 27 si adet tarihim daha çok var
Mizgin2020 Happykariner inşallah canım bu ay ovulasyon da yaptım doktora da gittim gerisi kurban olduğum Rabbime kaldı inşallah olur
Mizgin2020 -Y61- ama bu paylaşımım temmuz ayına ait ben hala deniyorum olmadı bebiş bı türlü 14. Ayimdayim
Mausiiiilein -Y61- Hamilesin ❤️🌼 SAG saglim kucaniza alin amin. Eger silik cizgi pembeyse HCG hormoni var demekmis.