Nurdan_flz1 Merhaba anneler🐣 Ayva çekirdeği jeli emzirme döneminde göğüs yaralarına iyi geldiğini duydum deneyen ve faydasını gören var mı ve nasıl jel haline getiriyoruz şimdiden teşekkürler🤍
Mimarhanim Nurdan_flz1 bende duydum ama henüz denemedim. Yarım çay bardağı suya dört beş çekirdek atarsan bir miktar sonra jelimsi bir kıvam oluyor ağzı kapali bir kapta bekletebilirsin canım.
musti28 Nurdan_flz1 aleovera sürdüm birebir canım ayva çekirdeğide denedim bana iyi gelmedi şükür yara olmadan atlattım ilk oğlumda emzirmemiştim hiç yaradan
AysaRuzgar Nurdan_flz1 dört beş tane ayva çekirdeğinin üzerine 2-3 çorba kaşığı ılık su ( ne çok sıcak ne çok soğuk) koyun bi kaç saat bekletin. Gün aşırı yapın taze olsun. Ben böyle yaptım faydasını gördüm.
1PrensAnnesi Nurdan_flz1 çekirdeklerin üzerine bi çay bardağı kadar suyu koyun kendi kendine jel oluyor zaten bu arada göğüs yarasında ben faydasını görmedim lansinoh göğüs ucu kremi ve karbonatlı su çok daha etkili
Eserekliruhalim Cam bir siseye hazir su ve ayva cekirdeklerini koy. Dolaba koy . Kendi kendine jel haline geliyor. Ben sivilcelere kullaniyodum.
Nurdan_flz1 musti28 emzirmeye başladıktan sonra mı kullanmaya başladınız aloe verayı acaba teşekkürler bu arada💕
Nesrin54 musti28 ay yaşasınn yeni bisi ogrendim tesekkürler😘🥰 peki surunce bebek emmeden yıkadın di mi?