Busramd Merhaba detayli ultrason yaptırmak istiyorum doktorumun verdigi yerler biraz pahali uygun yaptıranlar var mı ?
sehrikarabulut Busramd canım ben ümraniyede yaptrdım özel muayenede 280 liraya nakit çok memnun kaldım renkli çıktı veriyor heryerini ölcüyor detaylı detaylı anlatıyor
MiniKaya Busramd kesinlikle uygun ve detaylı aklında soru işareti kalmayacak biyer arıyorsan erbil çakar 🌸
Happy_Mother symslmz merhaba Zeki beyi gerçekten de çok söylüyorlar bende gitmeyi düşünüyorum şimdi benim ikili tarama testim var onada mı gitsem yoksa ayrıntılı ultrasonda mı karar veremedim
durucuk123 ben ümraniyede özel bi muayenehane de 200 tlye yaptırdım op.dr sema etiz sayharman’a ve bekleme odasında bizi 3-4 kişi beklerken yaklaşık 40-45dk sürdü.Şehir değiştirdim yoksa kesinlikle ona devam ederdimm..
MiniKaya Busramd tabiki zaten yazılı iki sayfa rapor veriyor bebeğin bütün ölçüm yaptığı organların ultrason fotografını veriyor birde ayrıyetten renkli yüz ultrasonunu veriyor 🥰
MiniKaya Busramd canım şöyle sölim sema hanımı bende duydum ama sema hanım kadın doğum uzmanı sadece erbil hoca peritinalog 80 ₺ daha verip erbil hocaya gitmeni tavsiye ederm
MiniKaya Busramd aklında hiç soru işareti kalmasın istiyosan erbil hocayı tercih etmelisin canım sanırım ben başka biyerdede otursam elbil hocaya giderdim
MiniKaya Deletedmom95 santral iş merkezi kat 5 daire 12 canım akbank üstü medicana çaprazı kendi muayenesi değil belli günler orada