BerilinAnnesi Haftaya sali doğum yapacağım genel anestezi istiyorum fakat anestezi uzmani covid den dolayi spinal yapıyoruz yine de o gün kararı doktorunla verirsin dedi. Benim anlamadığım neden genel yapmıyorlar acaba bir fikriniz var mi?
Pnrkrb BerilinAnnesi benim dogumum cok skntili oldu sezaryana alinirken doktora beni komple bayiltin artik dayanamiyorum demistim. Bebegini gor sonra bayiltacagim dedi. Gercekten de basta spinal yapildi bebek dogdu ardindan komple bayilmisim.
Asli1453 BerilinAnnesi 3 gün önce sezaryanla dogum yaptım anestezi doktoru genel yapacaktı ama ben belden istedim bebegimi görmek için iyikide belden istemişim bebegimi görmek cok güzeldi
BerilinAnnesi bebisannesi063858 anestezi uzmanı covid 19 nedeniyle spinal yapıyoruz dedi ne alaka onu da anlamış değilim bir fikriniz var mi acaba
BerilinAnnesi bebisannesi063858 geçmiş olsun 2 gün mü kalacaksınız hastane de doktora sormayı unutmuşum normalde 2 gün kalınıyor ama covid nedeniyle değişmiş olabilir mi diye soruyorum
bebisannesi063858 elfelendor canım ben biraz fazla panik yapan biriyim doktorum ben sana genel öneriyorum dedi iyiki de öyle demiş hiç zorluk çekmedim spinal nasıl oluyo bilmiyorum ama geneli ben çok sevdim
BerilinAnnesi bebisannesi063858 benim 2.hamileligim ilkinde de genel oldum rahattı sıkıntı yaşamadım bunda da genel istiyorum panik atak hastasıyım spinal yapamam
elfelendor BerilinAnnesi spinal ne tam anlayamadim okuyorum burada ama… epiduralle ne farki var anlayamadim. Ben bel rahatsizligimdan korktugum icin genel istiyorum ama genel sonrasi 2 gun sut gelmiyor diyenleri gorunce bebegim icin endiseleniyorum.
Kbrsydn BerilinAnnesi genel olunca bağışıklık sistemi daha düşüyormuş ondan dolayı dedi doktorum ben ilk hamileliğimde genel.olmustum 50 gün önce de spinal oldum genel anestezi istiyordum ama doktorum yapmadı iyikide yapmamışım bebeğimi görmeye değer
Kbrsydn BerilinAnnesi canım benimde cesaretim yok korkuyordum sakinleştirici verdiler ameliyatta ama sonrasında boşuna korkmuşum onu anladim sen kendini korkutma bebeğini ilk göreceksin bunu düşün inşallah iyi geçer 😊
Periana BerilinAnnesi ben de panik atak hastasıyım. Çok zor geçti gebeliğim sizi çok iyi anlıyorum. Benim doktorumda covid nedeniyle genel olmayabilir demişti o öyle deyince kendimi spinale hazırladım. Genelden korkmaya başladım çünkü kontrolü kaybetmek iyi gelmez bize bilirsiniz. Doktorda bebeği aldığım gibi sakinleştireceğim en fazla 15-20 dk dedi. Bu detayı da konuşabilirsiniz. Spinal olsanız bile bebek çıktıktan sonra aylardır alamadığımız o güzel şahane sakinleştirici pıt diye veriyorlarmış. 😅 Yani sizin gibi hisseden çok var. Ben burdayım! 💛