Kızlar ben 31 haftalık hamileyim şimdiye kadar Demir ilacı yan etkisi dışında büyük bir rahatsızlık yaşamadım çok şükür ta ki geçtiğimiz pazar gününe kadar. Sabah 6 gibi inanılmaz şiddetli bir mide ağrısıyla uyandım . Benim gebelik öncesi de sonrası da hep midem sıkıntılı ara ara ağrır yanar ama alıştım artık reflü gastrit olunca insan alışıyor. Yani normal bir ağrı kesinlikle değil mide kanaması geçiriyorum zannettim ağrıdan kusmaya başladım eşimde korktu ambulans çağırdık geldiler tansiyonuma baktılar önce 15/8 çıktı ki benim gebelik boyunca hep düşüktü tansiyonum. Sanırım o an zorlanma yüzünden çıktı. Beni ambulansla Kartal araştırmaya götürdüler.Acilde Baya bekledik o ara ağrım azaldı dr içeri aldı neyse bebeğe baktı ultrasonla bir sorun yok dedi ama alttan da hem makineyle hem eliyle muayene etti ben şimdiye kadar hep özele gidiyodum hiç alttan muayene olmadım hani kanamam falan yoktu hadi açılmaya baktı desem hem el hem makineyle mi bakılıyor onu da bilmiyorum şaşırdım açıkçası. Sonra nst ye bağladılar bi yarım saat filan bağlı kaldım sonra tekrar beklemeye aldılar. Ama hemşirenin davranışları gerçekten çok kötüydü. Hem ilgisiz hemde benim haricimde doğuma gelen kadınlara hep bağır çağır cevap verdi. Neyse nst sonucu tekrar beklemeye başladım bi yarım saat 40 dk öyle bekledim doktor içeri aldı bebek 30 haftalık ama 2 hafta önden gidiyor 32 haftaya uyumlu dedi nst de çok çok az bi sancı çıkmış ama açılmanız yok dedi bebek 2 kg olmuş biraz büyük haftasına göre dedi e dedim midem neden böyle stresten olabilir gaz olabilir kanama falan olursa tekrar gelin bol su için yürüyün dedi tamam dedim eve gittik bugün kendi doktoruma gittim diğer doktorun yorumlarını söyledim hayır bebek önde değil haftasıyla uyumlu dedi 1860 kg normal dedi kafa ölçümü falan herşeyi normal dedi bende nasıl böyle yorumladı anlamadım yani nu kadar fark olur mu şaşırdım açıkçası kendi doktoruma güveniyorum ama kafam karıştı böyle bişey yaşadınız mı 3. Bir dr a muayene olmalı mıyım sizce? Uzun oldu farkındayım ama çok karıştı kafam halkınızı helal edin 🙏🏻