yaseminyasemin Eserekliruhalim aynısı bendede var eşim yusuf istiyor bende yanına bi isim arıyorum yusuf aras yusuf asaf filan var aklımda ama içime sinmiyor tam
Eserekliruhalim yaseminyasemin yusuf ege kulaga cok hos geliyor ama ben ege yusuf istiyorum ilk ismiyle sesleniliyor genelde
Merve-97 sym06 Bedirhan da guzel bence kalbinizi dinleyin içinize sinen isim olsun Bi iism analizi yapan bayan iki saksıya iki aynı tohum dikin aynı gun sulayın isimleri onlara takın ve Allaha dua edin hayırlı ısım için o cıcek büyür demıstı 🤗
yaseminyasemin Eserekliruhalim evet ilk isim kullanılıyor adıyla yaşasın inş sağsağlim alırsın kucağına bebişini. benim öyle bi aşternatifimde yok kız olsaydı ben koycaktım isim erkek yusuftu ilk isim yusuf bizde seviyorumda ama biraz daha farklı bi isimde ek olsun diyorum ileride hangisini kullanmak isterse
yaseminyasemin Eserekliruhalim ama dediğin gibi yusuf ege orjinal durmuş ege yusuf a göre daha iyi duruyo
yaseminyasemin Eserekliruhalim öyle yap o zaman dil alışır ona zaten artı çoğunlukla ege dersin başta olunca iki isim söylenmiyo zaten
Poncigimm Slm bende yunus ayaz istiyorum ama 5 yaşında bir oglum var tutturmuş cemalcan diyo 😊 sizce ne koysam