yamacalimoms Kızlar çok saçma biliyorum ama ben hergun saat 7 de balkon yıkamaya cikiyorum yol üstü çok toz oluyor diye balkonda çeşme bide uzun hortumla yıkarken değişik bı koku olur ya yağmur yağar toprak beton kokusu arası işte ondan kokuyor ve canım o kokan şeyi istiyor diye dün o buz gibi akan suyu kana kana içtim komşu napiyon sen falan dedi o kadar utandım ki anlatamadım da susadım buradan içiyorum dedim 😖 Hamilelik çok garip bişey cidden kimse anlamıyor
MiniKaya yamacalimoms ya kıyamam ♥️ Canım hamilelikte neden olur bilmiyorm ama annem kansızlık yaşadığı zaman canı kar , toprak , kireç , kahve telvesi bu gibi şeyler çekiyor ve yiyor kan ilacı kullanmaya başlayınca istemiyor 🤷🏻♀️
mina_mom yamacalimoms valla seni en iyi ben anladım heralde çünkü o ıslaklık kokusuna bende bitiyorum ama öyle bildiğin yok beton yok toprak asermek değil O ıslaklığın verdiği koku beni bitiriyor ama dur diyorum yapma 👍😁☺️
yamacalimoms MiniKaya kullanıyorum ama ne bileyim o yağmur kokusu gibi kokuyor anladın ne demek istediğimi 😖
MiniKaya yamacalimoms anladım canım geçen intagramda görmüştüm sanırım pika sendromu diye geçiyor olması lazım
yamacalimoms MiniKaya kız canım beton yemek istemiyor beton suya değince yağmur kokusu gibi oluyor ya onu canım istedi anlamadım 😄
MiniKaya yamacalimoms işte ozmn toprak istiyor olabilir 😀 yoksa başka ne olucakki sadce kokuyu isteyemezsn heralde 😀
yamacalimoms mina_mom kız neyi canım cekiuor onu da anlamadım betonuda cekmiyor suyu da ama biseyi yemek istiyorum ama neyiii😄
mina_mom yamacalimoms durumlar karışık valla anlayan yok Allah sonumuzu hayretsin 😁 ben o an o kokuyu alırken otomatikmen ağzım bisey çiğner gibi oluyor yok toprağı çiğnesem oda değil ben o ıslak kokuya takmışım bikere 😁😁 kendim gibi birini buldum heralde sende bu dertten yaniyosun😁
yamacalimoms mina_mom Kafayı yicem balkonu yıkarken kokla bakalım kokla içim geçiyor resmen sudan içiyorum su değil anlamadım sende ben gibisin😄😄