yamacalimoms @Nur1126 Hepinizden daha iyi anliyorum ben onu. Emin olabilirsin. Hakaret etme. Benim bebegiminde rahatsizligi var ayni haftalarda ogrendim doktor genetik bir rahatsizligi olabilir veya ağır kalp hastasi olur aldir dedi ama ben aldirmadim. Cunku bende anne adayiyim, kıyamadim. Ama sordum hem kendim hem eşim sorduk. Anneye hergangi bir zarar verir mi diye. Doktor normal bir gebelik kadar riskin var dedigi icin kiymadim bebegime. Cunku merhameti senden ogrenecek degilim. Evet biraz daha dikkatli yazabilirdim yorumu haklisin bu konuda. Ama doktor pihti atar ölürsün riskin var falan dedigi icin üzüldüm ve kendisine de birsey olmasini istemez kimse. Ya umarim anlamissinizdir. Kimseyi kırmak veya üzmek icin yazmadim o yorumuda biraz daha yumuşak bir uslupla yazabilirdim bunu kabul ediyorum. Tabiki her canli birgun ölümü tadacak. Ben hiç ölmeyecekmiş gibi konusmadim. Kimin kimden önce ölecegi de belli olmaz. Belki 1 saat, belki 1 saniyemiz kaldi bilemeyiz. Ama doktorlarin dediginede inanmamak gibi bir şansimiz yok diye dusunuyorum. Kendimiz riskleri, insan anatomisini yani doktorlarin bildigini bilsek zaten gitmeyiz doktora.Sonucta allah bilir ama her konuda doktorlara inanip güveniyoruz soylediklerini yapiyoruz da simdi neden yapmayalim. Ya kendisine bir zarar gelmesin herseyden önce.