Deletedmom_9 Ben gittim canım Türkiyede değil ama aynıdır prosedür eminim. Doktor bizi 6 ay görmek istedi kendiniz deneyin dedi olmadı 6 ay sonra çağırdı bir sürü kan testleri sperm testi yaptı hepsi normal çıktı bana rahim filmi çektirmemi istedi bu rahim filmi nerdeyse küçük bir operasyon gibi ona internetten bakabilirsin. Gerekli tüm testler yapıldı sonrasında bize seçenekler sundu. 3 aşılama 1 tüp bebek hakkınız var bunu devlet karşılıyor dedi direk tüp bebek yaptırırsanız aşılama haklarınızı kaybedersiniz dedi. O bize aşılama önerdi çünkü herhangi bir problemimiz yoktu değerlerimiz çok iyidi. Aşılamaya karar verdik. Doktora gittik aşılama için klomen adında yumurta geliştirmek için bir hap verdi bana adetin 2. Gününden 6. Gününe kadar toplamda 5 adet içmemi istedi sonra adet olduktan sonra 10. Gün yumurta takibi için çağırdı 18mm yumurtam oluştu. Aşılama günü için yumurtlama günüm beklendi ama resmi tatile denk geldiği için o ay aşılama iptal oldu derken ben aşılama olmadan o ay hamile kaldım şimdi 34 haftalığım. Biraz uzun oldu ama bende senin gibiyken kimse bilgilendirmemişti 3 sene beklemiştim o yüzden. Bu arada hemen takviye başlamanı öneririm folik asit ve vitamin takviyeleri