Asenana Yarın doktor kontrolüm var önceki gittiğimde renkli fotoğrafını çıkaracaktı doktor ama sıpa oğlum kıçını döndü göstermedi yüzünü bize bu sefer gittiğimde dönmemesi için napmaliyim çikolata yiyip girmiştim başka şeyler önerin 😅
Hazalperi Asenana valla birşey yapılmıyor ya şans işi sabah erken genelde göstermiyorlar öğleden sonra daha iyi benim Kiz da en son ellerini yüzüne kapatmış inatla yapar gibi 🤦♀️😁
Aslihansan Asenana ben 3 aydır her gidişimde ya totosunu dönüyo ya yüzünü kapatıyo ya da eşine suratını dayıyo 😂 malesef şans işi ve ben baya şansızım 🤷🏼♀️
Duduars Asenana canim bnm oglanda ayni 28 haftalik olduk renkli bi fotosu yok yuzunu gostermiyo özellikle çikolata yiyom fayda yok 😁
minikcasper Hazalperi benimkide 12. Haftada ellerini yüzüne doğru getirmişti 😄 15den gidiyoruz bakalım bidahaki kontrolde neyle karşılaşcam 😄
ElifOncul Ben 35. Haftadayım hiiç göstermedi. Her kontrolde bir Umut soruyorum ense ve popodan başka bişey göremedik. Doktorum değişmez o dedi top gibi duruyor kafasını kaldırıp çeviremeZ zaten o ilk yerleştiği şekliyle ded Ama bilemiyorum🤷🏼♀️
Tomrisme Ben dün detaylıya girdim bebiş önünü dönmedi bir süre doktor yürü, bir şeyler iç, varsa tuvaletini yap tekrar bakalım dedi. Yaptım hepsini ve döndü ☺️
Nur1126 Asenana sedyeye yattığınız zaman yüzünü göstermiyorsa sola yatın doktorunuz o şekilde muayene etsin veya sağa etkili oluyor hiç değilse yüzünğn yarısı olsa gözüküyor 😊
Izlem_trky55 Bende cok sıkıntı cektım o konuda sonunda buldum çözümünü 🤣 maden suyu ıcın 10 dk oncesınden soda meyveli değil sade maden suyu bıraz da çikolata 🥰
TugceDmrc Asenana 37. Haftama geldim bu zamana kadar hep poposunu döndü asla göstermedi şimdide zaten doğum pozisyonunda hiç göremiyoruz 😂
miracam Asenana babasıyla gidi gitmediyseniz 😂 benim kızım ben ne zaman tek kontrole gitsem sırtını dönüyor sırt üstü uzanıyor ve mumkun degil oynatmak cikolatada fayda etmiyor 😂 Ama mübarek babası gelince doktor gözlerine kadar bakıyor dusun😂😂
Damlaibo Asenana ben neler neler denedim 34. Haftamız bitcek ve hala yüzümüzün göründüğü fotoğrafımız yok malesef çok nazlı mı desem utangaç mı bilemedim 😂
Seymaogz Asenana ne yesen fayda etmiyor bebisler 😂😂 benim de öyle her seferinde yüz üstü yatıyor kalıyor öyle 😂😂
Asenana Gösterdi şükür yüzünü kızlar kahvaltı yapıp gittim bal reçel çikolata yedim tatlı yedim yani bol bol😂😂