EdaMira ben afiyet hastanesinde 7 yıl önce doğum yaptım ve hiçbir kötü bişeyini görmedm doktorum çok iyiydi ilgiliydi normal doğum dedi hep ebeler iyiydi hatta onlar bile hep normal doğum yaprsn sen dye tesvik ediyolrdı hep bya bi üstüme düştü ordaki hrkes cok memnun kldm ben hrseynden odam cok rahattı doktorm gelip ilgileniyodu bebegimi hiçte küveze almadlr yok yere doğdu kısa sürede yanıma gtrdlr ve memnuniyetle ayrldm ordan hiçbir konuda kötü bseyni görmedm ysamadm htta okdr memnundmki 9 ay sadece oraya gttm htta şuan hamileym ve bastan beri yne oraya gdiyorum hla hcbi sorun yok ilgi hrsey iyi 7 sene gecti doktrlr hep degsmsti şuandada memnunum doktorumdan hla bi sorun görmedm 16 hftalık hamileym 5 hftada ögrendm ilk oZmndan beri gdıyorm düşük riskm vrdı bunda oyuzden cok sık gdiyordm yeni gecti şükür hftada 1 15 günde bir cgrırdı doktorm ve cok cok ilgili güzel yönlendrdi bu sorunmda cok ilgilendi anlattı uzunca bilgilendrdi yrdmcı oldu cok sasırıyorm ben oyuzden bu hastane için kötü dyenleri htta tanıdgm bi çok kişi vr bu hastnye gden dogumunu orda ypan memnun klan sabit oraya gden ikisinide orda doguran ben bu dogumuda orda düşünüyorm ..