Tazeanne-96 Merhaba hanımlar 24+3 günlük hamileyim . Ve bu aralar devamlı kasık agrılarım yürürken sabahları sıkışmış olarak kalkıyorum o vakitte kalkarken kasıklarım bıçak saplanır gibi oluyor normal mi acaba bu sıkıntıları yaşayanlar var mı
Aynurr16 Tazeanne-96 sabahları tuvalete gidiyormusunuz benim de oluyo ama idrara sıkışık olduğum için tuvalete gidip uzandığımda geçiyor
cptrhb Tazeanne-96 Benimde kasık ağrım o haftadan beri var ama korkma rahim büyüdüğü için sinirlere damarlara baskı yapıyor şuan 34 üm arttı o ağrılar.
1PrensAnnesi Tazeanne-96 bebek büyüyor idrar kesesi ve kasıklara cinsel organa baskı artıyor oldukça normal korkma cnm hiç hatta 32-34 haftadan sonra ara ara kasılmalar bile başlayacak doğuma hazırlanıyo vücut çünkü
Duygu4444 Ben 19 haftalığım bende de oluyor hatta sertleşmede oluyor. Enfeksiyon ve rahim ağzı uzunluğu normalse sıkıntı değilmiş
Tazeanne-96 Yani evet normalse tabiki çekicez hanımlar yavrularımız için ve hatta şimdiden yürürken panguen gibi olmuşum . Ayaklarımda agrıyor zaman zaman ama yinede yürüyüş yapmaya çalışıyorum . Doğum için