Ozgee25 asiyenurg bacak krampları, çabuk yorulma, yere eğilememe ve kiloooo 😂😂şikayetlerimden çok sabırsızlık var merak ediyorum artık doğurmak istiyorummm 😊😊
Tstnptt asiyenurg çok şükür sıcak basmasından başka şikayetimiz yok maşallahımız var eskiye göre daha aktifim hatta hareket olsun diye biyerleri döküp yerleştiriyorum sırf yemek yapmak ölümm 😣
cptrhb asiyenurg Bu ara halsizliğim var. Mesanemde çok baskı var tuvalete koşmaktan bıktım ama her gittiğimde bi kaç damla😂 Bu ara benimki çok haraketli hani yeri daralacak haraketleri azalacaktı anlamadım gitti 🤷🏻♀️ Sürekli tekmeliyor karnımın üstünü ve alta çok baskı yapıyor. 34+4 üz şuan. Çok heyecanlıyım garip duygular içindeyim az kaldığını hissediyorum☺️
ftmgl24 asiyenurg gece uyuyamıyorum dönerken zorluk çekiyorum ve ayaklarım mayalı poğaça gibi oldu artık 😬
asiyenurg Ozgee25 inanki ayni ben bacak kramplarim yok cok sukur ama sicak basmasi bol olarak var 😊artik zaman gecsinde bekleyemicem 40 hafta nasil bekliyolar acaba 😂
Cerenn06 asiyenurg Mide yanması, sıcaklar ve çok yorulduğum zaman bel ağrısından duramıyorum onun dışında şükür iyiyiz 😊
Tstnptt asiyenurg Aminn Allah razı olsun kuzum herkese sağlıkla hayırla bir avaz da kucağına almayı nasip etsin rabbim yavrularımızı
Ozzzz Sıcak, koltuk altı kararması et benleri Çok ayakta durunca bel ağrısı ayak şişmesi ara ara kaşıntı ama çok şükür bebeğim iyi olsun gerisi önemli değil