Ensar1234 33haftalık ikiz gebeyim iki saattir sancıdan kıveanıyorum bebeklerin hareketlerinide hissediyorum erken doğum riskim var doğum sancısımı üşüttümmü bilemedim
Momnurse Ensar1234 Allah kolaylık versin canım bende aynı senin durumundayım heran tetikte bekliyorum 32 haftalığım ikizlerimle.Sakın ihmal etme geçiştirme git güzel haberlerimi duyalım inşallah
Ensar1234 pamuk32 durmazsa gidicem geçen hafta yine sancım oldu ciğer geliştirici yaptılar üç gün hastanede yattım ama üçsaattir belden gelen sancı var kıvrandırıyo resmen doğummu acaba bilemedim
Aysegulkk998 Bende aynı şekilde gitmiştim çok fazla hissediyordum haraketler sancım cıktı bence gidin
Ensar1234 Mucizelerim2020 belden sancı girip komple karnını saran bi sancı cnm daha önce de normal doğum yaptığım için biliyorum tuttumu kıvrandırıyo resmen
Ensar1234 Momnurse inşallah canım şimdide sancıyla birlikte afersin ishalde başladı bi anormallik var ama bilemedim
1PrensAnnesi Ensar1234 cnm kasılmalarının sıklığını ve geldiğinde ne kadar sürdüğünü not et sıklaşıyor sancılar uzuyorsa hastaneye git hemen nstye gir belki doğumdur
Ensar1234 1PrensAnnesi öğlen üst üste çok oldu şimdi biraz durdu arada hafif yokluyo şiddetlenirse gidim diyorum yalancı sancıdanda şüpheleniyorum