Vuslaaatt Hala kusuyorum artık geçmiceğine inanmaya başladım ve moralim çok bozuk gebeliğimi öğrendiğimden beri her gün kusuyorum midem rahat bırakmıyor beni ilaç içiyordum doktorum kesti böyle olan var mı 😞😞😞😞😞
1987gokce Vuslaaatt benimde öyleydi canım inan kusarak can vericem diyodum ama geçti cok şükür 😊 şimdi 25.i haftamizi bitiriyoruz unuttum bile çoktan biraz daha sabır.
Deletedmom15257 Vuslaaatt ben kusmuyorum ama su bulanti beni mahf etti dr ila vermiyo bu aylarda banada vermedi
Sedaekici Vuslaaatt benimde öyleydi canım bende hiç bitmicek sanıodum. Ama 16. Haftadan sonra tamamen kesildi az daha sabır😊
Vuslaaatt 1987gokce fobi oluştu artık açıkcası herşeyden korkmaya başladım kötü başladığım için gebeliğe 😏
Vuslaaatt Elifdilara benide öyle doktorum da söyledi 12 de biticek diye bitmeyi bırak hafiflemedi bile 😏
Annemmm Nie ilaç vermediler size bende aynıydım Zofer die hap aldım dramamin aldım ben resmen klozetle arkadaş olmuştum şaun çok kusmaya bağlı düşük tehlikem var kanamam oldu kendinizi şakın zorlamayın ben çok zorladım içim çıkıcakmış gibi hissettim
Vuslaaatt Annemmm bende zofer kullanıyodum canım ama kesti 3 aydan sonra başka da vermedi ilacın arkasına sığınma dedi ama böyle de yaşam kalitem düşük 😞
Elifdilara Vuslaaatt zofer kullandim ise yaramadi hic yine kustum komple.simdide midrm bisey almiyor.canim hic bisey cekmiyor yedigimi zorla yiyorum kusuyorum
1987gokce Vuslaaatt geçiyo canım vallahi inan bize, ilerleyen zamanlarda başka dertlerin olucak keşke kussam diceksin 😁