Hikaye, pardon destan yazma sırası biz de🙏🏽 Biraz uzun olacak bilginize😅Kızımı 6 haftalıkken öğrendim.Doğum tarihi hesaplandı tahmini 27 Temmuz dedi.O gün itibari ile benim laz damarım tuttu🤪Dedim ben kızımı o gün doğuracağım Allah’ın iziniyle babası ve anneannesine doğum günü hediyesi olacak🙏🏽Tabi etrafım hurafecilerle dolu kız bebek erken gelirmişmiş aksine 40+0’da geldi anası gibi😂Profesyonel olarak voleybol oynadım hamile kalana kadar sporculuğun ve bünyeminde etkisiyle çok şükür çok rahat bir hamilelik geçirdim son ana kadar her işimi kendim yaptım hatta 26 Temmuz akşam 9buçukta 5dakikada 1 sancım gelirken ben bamya ayıklıyordum dolaba yemek stoklamak için😂Dayan Sena 3-4 saat daha diyordum😬Herkes bana zorla çocuğu içinde tutuyorsun yeter diyordu 11’ gibi hastaneye geçtik açıklık 3.5 cm dediler (2 gün öncesinde sadece 1 cm’di)Nst çekelim duruma göre yatırırız dediler 1 saat kadar nst çekildi sancılarım gayet iyi görünüyordu tekrar muayene edildi açıklık 5cm olmuştu doktorum yatış yaptırmamı söyledi suni sancı takıldı yaklaşık 1 saat sonra tekrar muayene edildim 7cm ben şok çünkü ilk gebeliğim, çok güleryüzlüyümdür ebeler şokta sen nasıl bir insansın nasıl bu ağrılara rağmen hala gülebiliyorsun diyordu 1 saat sonra o kızdan eser kalmadı o ayrı🙈Doktorum geldi bu benim gözlerimin içine bakabiliyor daha başlamamış doğum dedi😂Sancı ara ara geliyor, o 15-20 saniye nefes alıp dua ettim sancıları güzel karşıladım son ana kadar ama o son 10 dakika… Yürürken bir sancı geldi ben dayanamıyorum diye bildiğiniz yere yattım😂Yer buz gibi iyi geldi bir baktım doğumhaneye gidiyoruz dediler
içerideki kapıda doğuma hazırlık odası yazıyor dedim bana sancı vermeye devam edeceksiniz di mi😅 daha ne kadar sürecek alın beni sezeryana dedim tam açıklık ne sezeryanı bebek geliyor saçı görünüyor diyorlar ben de herkes gibi tuvaletim var diyorum😂Çatala yatırdılar boyum 1.88 korkuyorlar ordan atlarım tekme atarım diye🙈😂Neyse sancı gelince ıkın dediler burada okuduğum gibi büyük tuvaletimi yapar gibi bağırmadan ağzımdan nefes kaçırmadan baya uzun bir süre ıkındım 3 ıkınmada çıktı çok şükür kızım🙏🏽Eşi de hemen kolayca çıktı☺️Dikişlerim atılırken ben kızımı izliyordum 4dikişim var ama ben uyuşturucu spreye rağmen hissettim zorlandım ama onu haricindeki işlemlerde uyuşturduğu zaman hissetmedim bünyem güçlü ama cildim çok hassas ondan olmuş olabilir. Kızım 27 Temmuz 2020 saat 03:48’de doğdu 40 haftalık 3250 gram 51 cm🙏🏽🧿Allah bebek isteyen,doğumu bekleyen herkesin yardımcısı olsun🤗Hayırlı kolay doğumlar nasip etsin🙏🏽Doktorum Emine Dilşad Herkiloğlu idi aynı zamanda çok yakın bir ablam💜 yeniyüzyıl hastanesi Gaziosmanpaşa’da doğum yaptım kanamamda çok olmadığı için akşam 6’da taburcu oldum🤗 @adm sabitler misiniz?