Cansudeniz Merhaba sevgili anneler 33 + 4 haftaligim bebeğim 2.160 gr 47 cm doktorum kilo olarak geride olduğunu söylüyor sizlerde durumlar nasıldı?
DilanDag Cansudeniz 29+4 te 1.700 boyu 40 cm di. Şimdi 30+6 oldum.. bayramdan sonra kontorlumuz var bakalım kaç olduk
Eda_zafer_1 Cansudeniz biz 33 haftalıkken 2020 gr kilosu boyu 43 cm doktorumuz gayet haftasına göre normal oldugunu soyledi.
Cilliprenses Cansudeniz bende aynı zamanda gittim ve her şeyimiz aynı😁😁 doktorum gayet normal dedi zaten 34.haftadan sonra hızlı kilo alımı başlayacak hiç sıkma canını bence 🌹
Bus0672 Cansudeniz benimde 34 de 2184 gr 46 cm dr boy kafa çapı haftasıyla uyumlu kilo olarak olarak biraz zayıf dedi
Cansudeniz Cilliprenses :) geri dedigi icin ister istemez dusunuyor insan bir de yuksek ihtimalle 37. Haftada sezeryanla alacagini söyledi size doğumla ilgili bir bilgi verildi mi acaba
Cilliprenses Cansudeniz hayır bana bilgi verilmedi normal istiyorum bebekte normal dopum şeklini almış dedi o yüzden zamanımız belli değil şimdilik ☺️