musti28 sevval5481 kişiden kişiye değişir kimisinin yediği kendine kilo yapar kiminin bebeğe ama kaşar ve muz bebeğe kilo yapıyor
Aytelf2012 Tugce_S hayır hiçbir sorun oadi doktor bende şeker var diye çok şüphelendi testler yaptı şeker çıkmadı çok şükür …evet bebek iri olduğu ivin sezeryan oldum zaten sezeryan olmayı istiyordum
Dilos1645 Tugce_S benimde on gün önden gidiyor koca göbekli dedi korktum bebektr bi sorunmu var acaba diye bi sorun olurmu dedim tabiki de dedi normal doguramazsın dedi naşka sorun olmazmış korkma en kötü sezeryan olucaz iri bebek anneleri olarak☺️
Havvamurat sanem68 benim de doğum cok kolay oldu bebek iri olmasına rağmen. Dediğiniz gibi ben de doyuramadim. Hiç memeden kalmıyordu ve doymuyordu
Tugce_S Aytelf2012 bende öyle olacağım gibi duruyor o zaman bide kaç kilo demişlerdi kaç doğdu ? Şeker bizde de çıkmadı şükür
Aytelf2012 Tugce_S 4 kilo demişti 3700dogdu😂 şuan ikinciye hamileyim 20 haftalık bu bebek kızım gibi önde gitmiyor…birde kızım çok hareketliydi bu öyle değil hala hissedemiyorum hareket…