Busraveminisi1 Cicilibicili teşekkür ederim canım benim 😍😍😍hemde nasıl aklım yerinde değil havalardayım hala oğluşum deyip deyip duruyoruz eşimle oğlumun anası diye takılmaya başladı 😂😂🙈
Cicilibicili Busraveminisi1 ahaha ay benim eşim de kızımın annesi napıyosun falan diye telefon ediyo artık😍 onlar için de çok güzel hisler yaa
Busraveminisi1 Cicilibicili kesinliklee rütbe atladık artık baktım bugün kendinden geçti oğlunuz olacak deyince doktor gözleri doldu zıplıyor yerinde😅🙈🙈🙈
Akg Cicilibicili bana da 16. Haftada kız dedi değişmedi. Genelde 15. Haftaya gelince daha net söylüyorlar değişmez bnce de hayırlı olsun canım kız annesi olmak gerçekten heyecanlı
Cicilibicili Akg doktorum da çok emin söyledi zaten sağlıklı olsunlar da inşallh☺️ ahh sorma çok heyecanlıyım çokk. Pembiş pembiş şeylere bakmaya başladım bile aşırı keyifli 🥰
Deletedmom417 Cicilibicili zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi düşük yapıyorsun sanıp üzülüyordun 😞 hayırlı olsun bu arada🙈♥️insallah cicilibicili kızın olur😬😇♥️🥰🥰🥰
Cicilibicili Deletedmom417 yaaaa hatırlıyosunnn 🙈☺️ Şükürler olsun daha dün nelerle mücadele ederken şimdi nasıl güzel heyecanlar yaşıyorum. Canım benim çok teşekkür ederim 🥰