Cicilibicili Busraveminisi1 ben de en son bi ay önce görmüştüm ikili testte. Ayy resmen özlüyo insan yaa 🥰 minnak minnak oralarda büyümekler
Busraveminisi1 Cicilibicili ah hemde nasıl özlemek🥺🥺o kıpırtık hareketleri gözümün önünden gitmiyor videoyu açıp açıp izliyorum o da olmasa 😌❤️❤️
Aysel_11 Cicilibicili hangisi olursa kız istiyodu eşimde zaten rabbim gönlüne göre vermiş olur kız olsa da güzel erkekde şimdi 16. Haftayı bekliyoruz net olsun diye 😊
Cicilibicili Aysel_11 en önemlisi sağlık gerçektenn gerisi hiç önemli değil. Az kalmış netleşmesine ☺️
pinarzen Hazalveannesi ya ne güzel imrendim dua edin de benim de kızım olsun sağlıkla🙏 Benim de oğlum 7 yaşında
Hazalveannesi pinarzen rabbim gönlünüze göre versin inşallah bir de kızın olur sağlıcakla kaç haftalık hamilesin canim
M_N_R Cicilibicili Aramiza hoş geldin canim🌸🤗Hayirlis olsun.Rabbim sag salim kucagina almay8 nasip etsin in şe ALLAH.🤲🧡💫
prensesim35 Cicilibicili bana da kıza bnziyo dedi ay nasıl sevindim anlatamam sevinçten göbek atasım var😁