Aybikeeee Kızlar Adete gore 8+2 usb 8+4 Herşey yolundaydi Şükürler olsun kalbini duyduk büyümüş dr iki kaybim olduğu için tedirginligimden ötürü haftaya cuma yine çağırdı rabbim her isteyene yasatsin bu duyguyu 🙏
Ngr55 Aybikeeee bizde sat gore 8 haftalık usb 7+4 🙂 kalp atışını 5+5 te gördük cumartesi nasipse duymaya gidicez 🙏
Nursubasi Aybikeeee 6 haftalık hamileyim haftaya cuma kalp atışını duymaya gideceğiz Allah’ın izniyle çok heyecanlıyım 🙈
Gk-love Bnmde adete göre 7+5 usb 7+2 herşey normal dedi kalbinide duyduk ☺☺ Çarşamba tekrar gideceğin🤗 bnmde ilki 6+4 de kalp durmuştu o yüzden bizde tedbirliyiz
Mel-sin 7+5 olduk bugün bizde. Geçen hafta 6+5ken duyduk kalp atışını 1 ay sonra çağırdı doktor. 1 hafta zor geçerken 1 ay nasıl geçici dye kara kara düşünüyorum. Bnmdee daha önce 1 kaybın var, korkuyorum bu sürede birşey olur dye
Aybikeeee Mel-sin benim zaten bu gidicegimden sonra 1 ay sonra perinatoljiye randevum var bakalim hayırlısı ıns rabbim bizlere bağışlasın saglikla evlatlarimizi❤
Esrazoan 8+1 olduk bizde ama düşük tehlikem olduğu için hem stresliyim hemde sürekli yatıyorum . Başkada bi sorunum yoktu